mekbejn
Advanced
Vrhunski. Još samo uspinjačica u jednom uglu i bukvalno svetski!
zexland":20h0jxe6 je napisao(la):zexland":20h0jxe6 je napisao(la):Evo je TT sa podvoznjacima za kolski saobracaj
Sa teme Paralelni Beograd
JarJarBinks":l6dc9c0t je napisao(la):Predlog za Terazije:
Terasu pretvoriti u amfiteatar otvoren prema Savi.
Čumićevo sokače iznajmiti Kinezima i stvoriti jedan kineski kvart.
i sa neke naredne straneneko_daleko":2yhbof0q je napisao(la):...ovo ce da izgleda mnogo amaterski ... ali .. evo...
zexland":2yhbof0q je napisao(la):...TT je fantasticna lokacija ! Prosto inspirise i mami da se sredi !
Za drvece se slazem u potpunosti...postoji zilion fantasticnih nizih vrsta koje bi jako dobro pasovale u sklopu terase. Nisam mogao da odolim
Homer Jay":29ip0v36 je napisao(la):Hvala, Miloše što si se iscimao. Eto, i astrodule je bio u pravu - tekst su ipak, sa određenim zakašnjenjem, objavili i na internet izdanju.
Znači ipak ćemo umesto modifikovanog Re:actovog projekta (možda) dobiti modifikovan ARCVS-on projekat. Renderi deluju prenašminkano, ali to je već postala globalna praksa (npr. teško mi je da poverujem da će ljudi gackati po vodenoj povšini):
Terazijska terasa je jedno od onih ukletih mesta u Beogradu koje smo oduvek želeli da uredimo, ali nikada nismo uspevali (naravno, to su sva najbolja mesta u gradu - Slavija, Trg republike, Savski amfiteatar...). Međutim, za najbolja rešenja nismo imali novca, a ona za koje smo imali novca nisu baš bili najbolja. Ne znam u koju bih kategoriju svrstao Redžićev projekat, ali mogu reći da mi kao laiku i korisniku prostora, deluje prihvatljivo.
zidar":3lxoa11p je napisao(la):[
Projekat se komotno moze svrstati u kategoriju loseg plagijata.
A evo izvornog dela: