Slažem se sa skoro svime, osim s jednom stvari ali nema veze, da ne ulazimo u to.
Elem, dobro si me podsetio na ovo sa sportom. Čuj, zbog političkih stvari kažnjava se Ruski sport. Prekjuče je i MC okačio vest o Zagrebačkoj filhamoniji koja ukida Čajkovskog iz programa. Znači ukida se Ruska kultura. U vestima isto vidim da zapadnjačke agencije ukidaju turističke ponude za Rusiju.
Mislim se čekaj bre, Nemačka u WW2 pobije desetine miliona ljudi i napravi nikad prevaziđen haos na planeti.
Da li je iko tada cancelovao Baha?
Da li je iko cancelovao Vagnera?
Da li je iko cancelovao Nemački sport i sportiste?
Da li je bio onesposobljen turizam u Nemačkoj?
A ovde jedna svetska sila odluči da, nakon 30 godina popuštanja, zaštiti svoje interese i potrebe u svojoj sferi uticaja, i odjednom je ceo zapadnjački svet ekskomunicira.
Ovde se najbolje vidi isključiva i licemerna SJ i PC distopija koju zapad želi da nametne celom svetu. Ili ćeš da budeš identičan kao mi, ili ćeš da budeš ekskomuniciran.
Ideologija šatro puna razumevanja i promovisanja raznolikosti i slobode mišljenja i govora, a zapravo pokvarentšina, fašizam i diktatura upakovani u slatke oblande.
Recimo čak i da je Rusija 100% kriva u svemu ovome. Recimo, hipotetički. Opet... alo bre, pa na šta to liči da ti ekskomuniciraš i poništavaš čitav sport, kulturu, mentalitet, turizam... jedne od zemalja koje su oblikovale, i moderni svet i sve u prethodnih 1000 godina???
Šta je sledeće? Srbija se opet slučajno (mislim bez rata) zameri anglosaksonskoj agendi i postepeno, mic po mic, kroz period od par godina saznamo da više ne postojimo? Da srpska kultura zapravo ne postoji? Da u Srbiji nema ništa od istorije? Da se Paja Jovanović više ne smatra slikarom??? Da se bojkotuje svaka veza Tesle sa ovim prostorom, ali se rado nastavlja sa eksploatacijom njegovih izuma i doprinosa? Da se poništava sav rad Milutina Milankovića? Da Srpski jezik i književnost ne postoje? Da Srpski sport i sportisti ne postoje???
Ovde i sada se vidi šta donosi, i šta će tek da donese leftardski svet koji nameće anglosaksonska agenda, u kome će svako ko se ne uklapa u definisane kalupe - od pojedinca do čitavih blokova - biti eliminisan. Ne nasilno naravno, jer mora ' se održi ta lažna ideja i slika da SJ i PC nisu fašisti i diktatori. Ali će biti eliminisan tako da de fakto više ne postoji. Dok mu se na kraju život zaista i ne uništi toliko da prestane da postoji.