Iggy, i ja imam tu naviku da sednem napred kada sam prinuđen da se vozim taksijem/cargom.Pričam skoro sa taksistom oko toga kako je fino što su se putnici navikli da sednu na zadnje sedište a ne do vozača osim ako je više putnika.
Lupiti ogromnu kazu, uber vozaču oduzeti kola i UBER proterati i trajno zabraniti povratak u Hrvatsku.Zanimljivo, mora da su vozači iz BG
Uberovi vozači pet puta odbili vožnju trudnoj Splićanki pred porodom: ‘Zbog njih mi je pozlilo, jedva sam došla kući...‘
Rastu temperature, a s njima i cijene vožnji na popularnoj aplikaciji Uber. Nažalost, rast cijena ne prati i rast kvalitete, ova dva pojma su za neke vozače obrnuto proporcionalna. Naša čitatelj...slobodnadalmacija.hr
pa kako ne znaš, on vozi ribu u premium segment. Zamisli da je vozi u coroli...a za vas koji baš preferirate ozbiljna kola iz premijum segmenta, izvolte pa ih sebi sami priuštite, da ne jurite taksiste bezveze
Ma odlična je Corolla, pa čak i da ima 4 zvezdice za bezbednost, ne bi se bunio. Kad sam koristio ranije Car&go, zadnje vreme malo slabije, jer mi je lakše da dođem do taksija, često sam dobijao Artreona ili Camry. Toyota je za dve dužine ispred Volkwagena. Camry je toliko udoban i prostran pozadi, dok Artron udara dobrano. I to je bitno za taksi, da auto ipak ide u kategoriju sa mekšim udobnijim vešanjem. Ja sam sebi uzeo Astru K sa točkovima od 18 inča, i niskim profilom guma (40). Inače tvrđi auto po prirodi, al meni to ne smeta. To je moj ukus, al ipak mislim da takav auto, reč je o sportskoj opremi, prosto nije za taksi.Toyota Corolla 5 zvezdica na NCAP inače.
Мислио сам да се то подразумева јер је ваљда теби као путнику (странци како они воле да кажу) пријатније да не седиш поред њега. Ја буквално увек седам позади, и то не да би њима чинио услугу него себи.Pričam skoro sa taksistom oko toga kako je fino što su se putnici navikli da sednu na zadnje sedište a ne do vozača osim ako je više putnika. Reče mi da devojke masovno i dalje sede napred i to sa povučenim sedištem kako bi mogle da prekrste noge a i zgodno im je za šminku zbog ogledala.
Predložio sam mu da kao dodatnu prodaju uvede kafu.
Bukvalno mislim da nema šanse da se u ovo ikada uvede red. Pokušali su do sada milion puta.Polako se uvodi red