Ovde verujes meni koji postojim i obavljam posteno taj posao,a tamo rekla kazala.Čekaj sada, tamo pišeš da za taksi u Berlinu ne treba da verujemo čoveku na reč (iako je zakačio dokaz), a ovde tebi treba da verujemo na reč. Gde to ima? haha.
Ovde verujes meni koji postojim i obavljam posteno taj posao,a tamo rekla kazala.Čekaj sada, tamo pišeš da za taksi u Berlinu ne treba da verujemo čoveku na reč (iako je zakačio dokaz), a ovde tebi treba da verujemo na reč. Gde to ima? haha.
Pa da znaš šta te čeka u HRObjavljujes vesti iz druge zemlje svaki put , kakve veze to ima sa nama? Hvala jos jednom administraciji na ignore dugmencetu
@sjcam
Trebala je da mu slika i tablice ode i prijavi,a ne ovako rekla kazala...
Evo malo i kod nasObjavljujes vesti iz druge zemlje svaki put , kakve veze to ima sa nama? Hvala jos jednom administraciji na ignore dugmencetu.
Evo malo i kod nas
![]()
"Vadite Å¡ipke iz automobila" Drama na Terazijama! Taksista nakon tuÄe isprskao mladiÄa biber sprejom
VozaÄ taksija isprskao je navodno biber sprejom jednog mladiÄa na Terazijama!www.telegraf.rs
Sad ćeš da budeš srećan
![]()
Ma kakav Rimac,TeslaCekamo Rimcev model bolji je...
@sjcam
Ajde malo van teme,gledam i nisam siguran da li ono budale postavljaju semafore na kružnom toku kod Brankovog mosta!!!????
Ne bi me cudilo. Pricalo se o tome. Prica se i na autokomandi da ce da postave. Tvoj kolega mi pricao pre par dana ali ajde otom potom videcemo.@sjcam
Leteći ili po ovim rupama..?
Ajde malo van teme,gledam i nisam siguran da li ono budale postavljaju semafore na kružnom toku kod Brankovog mosta!!!????