Na Prokopu su krenuli da se skupljaju bahati i legalni i divlji taksisti koji dovikuju i vuku putnik za rukav. Ako su i oni nanjušili pare znači da je to to.
Mislim da ljudi rado citaju ono sto pisem. Ponekad je glupo, ponekad je zabavno, ponekada poucno.Čoveče božiji, dosadio si i bogu i narodu.
I stana u kom zivim mozda? Kakve veze ima prevozno sredstvo, racunao sam da nedeljno moze 100 eur samo za odrzavanje da izvuc i da pretekne masala para. Samo nije najstabilniji posao bas, ali eto ne znam kako je taksi svugde po Srbiji jeftiniji, a u Bg medju najskupljim u Evropi.Iz tvog posta vidimo da vozis auto koji trosi 6 lit/100km.
Ali ne znamo koji je auto?
Taj raspon moze da bude od 1.200e - 35.000e pa i do 50k
Jel si u cenu od 180 rsd. (mada ne znam koje to gorivo sipas kada je benzin 171 a dizel 194) uracunao i vrednost kupljenog sopstvenog transportnog sredstva?
I stana u kom zivim mozda? Kakve veze ima prevozno sredstvo, racunao sam da nedeljno moze 100 eur samo za odrzavanje da izvuc i da pretekne masala para. Samo nije najstabilniji posao bas, ali eto ne znam kako je taksi svugde po Srbiji jeftiniji, a u Bg medju najskupljim u Evropi.
I kakva je razlila dal je 160 ili 180 din kad je uzeo 1650? Da trosi 20 litara , potrosio bi 360 din, znaci 1350 profita. Govorim sve cifre u najgorem slucaju.
Gold taxi ima popust na poziv 10%...ponovo
Sent from my moto e(7) using Tapatalk
А која је фора са тим, зашто је попуст баш само на позив? Није ли логичније да буде попуст за неки савремен начин наручивања возила (апликација)?
Jel ovo za Bolt aplikaciju, pricac da si u Zagrebu koristio?Ја сам дуже времена користио Болт на једној локацији где је цена била 7 до 11 евра зависно од доба дана. Како сам био флексибилан успевао сам да се уклопим у ту нижу цену...
Oво је конкретно била Севиља. А у Загребу је било моје прво искуство са Убером, низам Болт пробао у Зг.Jel ovo za Bolt aplikaciju, pricac da si u Zagrebu koristio?
U tom gradu posluje i postoji usluga app Bolt. On nam je teritorijalno najblizi grad u kojem radi Bolt pa sam zato pomislio da si tamo bio i koristio.
Zato sto ekipa iz MUP-a drzi te taksiste na Aerodromu.Taksista prevarant mu tražio više od 200 evra za vožnju od aerodroma do centra, hteo i da ga BIJE, a kada se stranac požalio našima, usledio je NOV ŠOK! https://www.blic.rs/vesti/beograd/t...-voznju-od-aerodroma-do-centra-hteo-i/pzht6jc
Zasto je drzavi ovo u interesu?