U Beogradu ima sigurno preko pola miliona auta, od toga je 6000 taxista, sto je 1.2% auta u Beogradu i ti kazes da oni najvise pustaju pesake u Beogradu, pa da li si realan, pa ako nemas sa cime da ih branis, ponovi ono da voze pijane ljude to je donekle i razmiljivije.Ja recimo vidim da oni najvise propustaju pesake.
Znam, ima kriminalca medju taksistima, ali to je uglanom ekipa sa aerodroma.
Ne gleda se to tako kako ti navodis da je svega 1,2% ??U Beogradu ima sigurno preko pola miliona auta, od toga je 6000 taxista, sto je 1.2% auta u Beogradu .....
UUUU idi bre, dubooooko batice, baš duboko!Konstantno gledanje preko plota i zavirivanje u tuđe stvarno ili izmišljeno smeće, može ukazivati na nezadovoljstvo sopstvenim dvorištem u kom smo zakopali lične poraze i probleme. Ali, oni nam se mogu vratiti ma koliko bežali od njih.
Al kakve veze ima ko vise vremena provodi na gradskim ulicama, nece ga to nauciti da bude bolji vozac?Moja poruka nije bila usmerena u tom pravcu u kom si je ti protumacio. Nista nije usmereno ka tome ko su bolji vozaci.
Samo sam hteo da se stekne predstava o tome koliko ko vise vremena provodi na gradskim ulicama.
Iskustvo radja kvlitet.Al kakve veze ima ko vise vremena provodi na gradskim ulicama, nece ga to nauciti da bude bolji vozac?
Jel ti imas polozeno i jel vozis auto po Beogradu?Da. ali oni voze svaki dan po 8-10 sati.
Niko ne moze da bolje vozi po Boegradu od njih.
Pa to je sasvim logicno.
Jednostavno, zavidite im.
Izgleda vam da zaradjuju novac za nista.
imam polozemo, ali ne vozim vec 20 godina.Jel ti imas polozeno i jel vozis auto po Beogradu?
Nisam na to mislio. Znaju svaku rupu, znaju gde treba ubaciti u nizu brzinu, anticipiraju....Niti znaju svaku ulicu, niti treba da ih znaju, kad je već navigacija besplatna i svima dostupna.
A ako napravi neki prekrsaj ili nedo Bog udes pre tih 6 godina, jel mu se onda ponistavaju te godine voznje ili ne?Pa ako obican covek vozi dva sata, taksista vozi 10 sati.
On zna svaku rupu i specificnost svake ulice u Beogradu.
On zna napamet sve opsnosti i sta moze da ocekuje.
Treba sigurno 6 godina da covek postane dobar taksista.
To mora da im se plati.
Pa dobro, nek nadju ko ce da im plati.Pa ako obican covek vozi dva sata, taksista vozi 10 sati.
On zna svaku rupu i specificnost svake ulice u Beogradu.
On zna napamet sve opsnosti i sta moze da ocekuje.
Treba sigurno 6 godina da covek postane dobar taksista.
To mora da im se plati.