Ma znaju i šta misliš,šta ti je
A kako poznaju i taksi žargon nek kažu..
Šta u taksi žargonu znači:
0.Uzeo vožnju na žicu
1.Lerovao
2. U kockici
3.Kvakaroš
4.Samostalac
5.Šareni
6.Gladni
7.Rupa
8.Recepcija
9.Upecao se
10.Prvi poziv
11.Refundacija
12.Bandera
Ako je usluga nekome dobra u jednom segmentu, koju samo on kao takvu vidi, hoce i zeli, to nikako ne znaci da je takvo poslovanje sa druge strane legalno i da drugima ne smeta..... pretpostavljam da se pitanje odnosi i na druge aplikacije... Dakle, zašto je to nešto što bi me zanimalo, ako je usluga dobra?
Evo sad će to akademski građanin,ima on to u "njegovom" rečniku....Druže ako te ne mrzi molim te objasni svaki od žargona!
Evo sad će to akademski građanin,ima on to u "njegovom" rečniku....
Evo sad će to akademski građanin,ima on to u "njegovom" rečniku....
Hehe, moze se vrlo lako napraviti generator postova Batice i Mareta
Ukoliko oni prvi postuju: Baticina il Maretova izjava > Drugi clan pita za objasnjenje > Neka ti objasne strucnjaci
Ukoliko odgovaraju: Izjava clana > Lazes, Nemas pojma... > Clan pita za objasnjenje ili sta nije tacno > Neka ti objasne strucnjaci
Ne,nisi blizu....taksisti koji nose bele krovne oznake taksi tj nisu članovi ni jednog udružrnja tako zovu one koji su članovi nekog udruženja tj nose krovnu oznaku taksi Pink,Lux,Naksis,Beogradski...Ne znam na koga misliš, ne mogu da ispratim vaše prepucavanje al me je zanimalo ako je to sleng da se objasni šta znači jer zvuči baš zanimljivo, a običnim ljudima je nepoznato šta većina toga znači..
Recimo za "šareni" ja bih rekao kad ti uđe pripadnik LGBT populacije u vozilo... a pošto je politički nekorektno da kažeš peder, možeš da izgubiš posao, onda kad razgovaraš sa kolegom kažeš: "Evo jednog šarenog da odvezem, pa dolazim"
Jesam li blizu?
Pa dobro, ako je nešto ilegalno neka ga ukinu. Pare odlaze van naših granica... Da li je ovo i dalje neki argument za bilo šta... Da li kupuješ u Maxiju ili LIDL-u, da li kupuješ robu stranih brednova? Ne razumem šta hoćeš da kažeš i koja je tvoja poenta. Volim da prođem jeftinije: ne koristim taxi, a taxi prevoz je jeftiniji od Car:go... Ali džabe što je jeftiniji kada je usluga loša, a dostupnost iste da ne komentarišem.Ako je usluga nekome dobra u jednom segmentu, koju samo on kao takvu vidi, hoce i zeli, to nikako ne znaci da je takvo poslovanje sa druge strane legalno i da drugima ne smeta.
Volim i ja da se vozim i da prodjem jeftinije, ali nije u redu.........da pare odlaze van nasih granica na bankovne inostrane racune i da se potom vracaju nazad umanjene za prilicno pristojan %.
Yandex.Taxi B.V., (registracioni broj 64591069))
Private Limited Liability Company
Schiphol Boulevard 165, 1118 BG Schiphol, the Netherlands
tel.: +31(0)202066970 / +31(0)202066971 / +31(0)623505401
fax.: +31(0)204466372
e-mail: support@taxi.yandex.com
Jel ocekujes da nije dobio popust na 40 vozila, pritom ako je u sistemu PDV-a sto prepostavljam da jeste oduzmi i PDV za sva ta auta.Odlican partijski tekst si izabrao.
Za nekoga moze 40 vozila po ceni od 13.000e (bruto) a otidji sada, za isti auto sa 17.000e u salon i recice ti NEMA !!
Daj svakom taksisti u Bgd mogucnost da za 5k vozi novu Daciju pa da vidis kako se bele ulice.
Hvala za to, al razlika je 3200 eura, tih 3200 eura ce Beogradski taxisti zaraditi brze nego neki u Valjevu, tako da opet ne vidim gde je prepreka da svi Beogradski Taxisti kupe nove aute.Marko je PREDUZETNIK kao i najveci broj njih koji su takvi u Bgd.
MARKO VASILJEVIĆ PR TAKSI RADNJA VALJEVO - Free Search
search.bisnode.rs
Ja izuzetno cenim tvoj rad i snimke koje pravis dronom. Tu bi mogao o toj temi da me ucis.
Ali za ovo moras da mi verujes da je tako.