Bender Rodriguez » Sre Nov 07, 2018 2:10 pm[/url]":twyml89v]Nema potrebe za persiranjem, nepisano je pravilo da su na forumu članovi na ''ti''.
Dobro, prijatelj je sa Anom Brnabić. Kako mu je to do sad pomoglo? Šta je dobio time što ne bi dobio u drugim okolnostima? Koliko znam, nije dobio ama baš ništa. I ono nešto što je obećavala da će da im nađe pravni okvir za normalan rad, nije se ostvarilo. Uostalom biti prijatelj sa nekim funkcionerom nije isto što i biti pod kapom stranke. Pametni ljudi znaju da ne prelaze granicu između prijateljstva sa političarima i političkog odnosno finansijskog petljanja sa njima i strankom.
Guberinić sve i da hoće ne može nikad da bude uvezan sa strankama jer on prosto nije takav tip, njega bi pojele pirane u tom moru za par dana. S druge strane ona namćorčina Vukojević se vidim odlično snalazi u tim igrama. Ne znam s kim ima veze ali vidim da ima sve atribute za jednog balkanskog političara. Na prvom mestu bezgraničnu aroganciju.
Beleži sve veći profit,kako, pa on se ne bavi prevozom a naplaćuje isti i nema nikakvu dobit još uvek,njegova izjava, a i sav taj profit koji ostvari kao ode u troškove tako da državi ništa.
Normalno da pravi ekstra provit na grbači vozača kojim manipuliše..i plasira cenu po kojoj ne mogu da opstanu..
Pa čekaj, jel ima profit na kraju ili nema?
Inače da vozačima nešto fali kod njega, otišli bi. A po onome što ja znam, imaju maksimalan broj vozača koje im mogućnosti trenutno dozvoljavaju.
Što se tiče plaćanja državi, pa nije njegova krivica što on posluje po sistemu iz 21. veka a država po sistemu iz 19. pa ne ume i neće da uredi celu tu sferu bolje i detaljnije.
Brine o svojim korisncima, na koji način,tako što vas voze klinci od 20g koji su juče položili,i još nešto, da li znate da po zakonu vozaču putničkog automobila je dozvoljeno 0,2 alkohola u krvi (CarGo) dok profesionalnom vozaču(legalnom taksisti) 0,0 i kazne za profesinalne vozače i preduzetnike su mnogo veće nego za amatere (b kat.)
Ti ''klinci od 20g koji su juče položili''Ti ''klinci od 20g koji su juče položili' Ako se ne varam, CarGo postoji već jedno tri godine. I nisam čuo da su do sad imali neki udes. S druge strane, taksisti ih neretko imaju. Istina, taksista je mnogo više pa se samim tim povećavaju i šanse za udese. I drugo, taksisti su tu mnogo mnogo duže. Ali opet, CarGo radi tri godine pa nigde ništa. Što nam govori šta? Pa da ti CarGo vozači nisu baš takvi glupaci kakvim ''iskusni taksisti'' žele da ih predstave.
U slučaju nesreće, kao što si i sam rekao, vozač snosi odgovornost. I svaki od njih to vrlo dobro zna kad pristupa CarGo. Jedino je još bitno da svaki putnik bude o tome informisan. I ako su svi svesni toga, i svojevoljno to prihvataju, onda ne vidim problem u tome. Ko hoće, nek se vozi. Ko neće takve uslove, ima klasičan taksi.