Nek dotični pročita šts je napiso pošto ne zna..Ispade svuda gde je taxi jeftiniji nego u BG, da je nelegalan.
Ispade da je nelegalan taxi svuda gde dampinguju cene, a samo u BG nelegalan zbog dopingovanja cena.
Ispade da u drugim gradovima u stvari taxisti rade taj posao jer ne znaju šta bi sa slobodnim vremenom (moja pretpostavka), jer kako kaže @Mare81 , žive od drugih poslova kojima se bave.
Evo ovde se krije odgovor. Ko hoće i ume da rastumači, shvata šta je pisac hteo da kaže.
Ovaj post je pobeda, zakljucajte temu.Odavno je trebalo zakljucati temu,za clanove koji ne koriste taxi usluge..
Kao i za one koji ga koriste SAMO za novu godinu, sv. Nikolu ili kad ih pas ujede..
Smisao slobodnog trzista je u izboru...
A i raspitaj se malo, inovativni nisu dosta skuplji, nego ti navodis vodu na svoju vodenicu izborom biznis klase vozila. Mada me poprilicno boli ***** za Cargo.
Evo i tebi mogu da dokažem kako si.....xxxxxxMada me poprilicno boli ***** za Cargo.
Nije isto kad treba i jednom godisnje...Ovaj post je pobeda, zakljucajte temu.
Zamisli koliko su musterije bezobrazne voze se samo onda kad im treba prevoz.
Temu treba zakljucati za sve, jer su je upropastili prvenstveno taxisti. Napravite grupu na viberu pa se dopisujte. Lock!Odavno je trebalo zakljucati temu,za clanove koji ne koriste taxi usluge..
Kao i za one koji ga koriste SAMO za novu godinu, sv. Nikolu ili kad ih pas ujede..
Nemoj Mare tako i to su naši korisniciOdavno je trebalo zakljucati temu,za clanove koji ne koriste taxi usluge..
Normalno da ne mogu da prećutim na tu količinu licemerstva...Evo ovde se krije odgovor. Ko hoće i ume da rastumači, shvata šta je pisac hteo da kaže.
P.S.
Hvala ti što si mi na indirektan način odgovorio da ne umeš da prećutiš.
U svakom slucaju ono sto rade na Aerodromu nije u redu,ako se neisplati nek ne idu na Aerodrom....nisu stranke krive,pa nece da ih voze na vaucer vec pogadjaju cenuRecite mi...pošto volim da pitam......u proseku na koliko ste vaučera pozitivni a na koliko ne...tj koliko je vožnji sa odredištem na početku zone bliže aerodroma a koliko je na kraju?
Naravno ne računajući put do aerodroma.
Ja radim aerodrom uglavnom od 21h,diskutabilno je to sve dosta se prelazi, ali sa druge strane nema stranaka koje su pijane, drogirane, hoce da jedu u autu itd. Nema pravila neko za voznju od 1.700din ti da 20e,imas jaj.. plate ti na karticu 1.700din i jos hoce na pumpu da stanu da pazare..U proseku koliko vožnji od aerodroma je ka delu grada koji je na početku iste zone (NPR Čukarica) i gde potrošite manje goriva ...u odnosu na delove koji su u istoj zoni (NPR Zvezdara) i gde potrošite više goriva jer je dalje.
Za obe zone dobijete isto para 1.800
Nadam se da sada razumeš