@BATICA Ja ti rekoh da nece biti u skorije vreme poskupljenja taxija a mozda ni u narednih godinu dana kao sto sam napisao. Svi dogovori koji ste imali pred izbore su pali u vodu sa ovom novom vladom koja jos nije ni formirana.Režimski sagovornik ...
4.000din = 18,19 evro dizela
Opet nisi odgovorio na pitanje..@solecar
I ja isto, ali nismo mi partneri vlasti, mi smo partneri/gradjani svoje zemlje. Vlast je kriminalna, za njih smo mi ovce.
Sent from my SM-T555 using Tapatalk
Ja volim gospodje da stavim na prednje sediste, pogotovo u letnjem periodu..Taksisti su kočijaši. Treba da vode računa o konju(motoru) i da se što manje okreću pozadi, tamo je gospoda. Sve ostalo je bajka.
Desava se stajali su i onda je crveni naleteo...Šta reći ...
Pogledajte prilog 139518
Mare, stvarno želimo da ti opet poverujemo u tvoje "paranormalno" objašnjenje ali iskren da budem...meni zakoni fizike, pa čak i oni osnovni koji se uče u osnovnoj školi, ne dozvoljavaju da poverujem u tvoje objašnjenje da je crveni udario taksistu i nabio ga na zeleni uz minimalno štete na zadnjem braniku.Desava se stajali su i onda je crveni naleteo...
Nego kad vodis onogo po Srbiji da mu dokazes po stoti put da laze.. Isao bi ja sa vama dajem i za gorivo.
Pametnjakovic je pretekao kolonu u Nemanjinoj po sred tramvajske baštice i na kraju se ugurao da bude prvi na semaforu. Fotografisano sa mesta suvozača.
![]()
Meni nije baš jasno kako je došlo do ovog udesa pošto vidim da je taksi poravnat sa tramvajima. Znači ne radi se o tome da je uleteo u nekom momentu dok se ovaj iza zaleteo, nego je već neko vreme bio na toj baštici. Jel zna neko detalje?
To je bila info sa grupe nepoverena, stajali su i prvom su popustile kocnice vratio se unazad i nabio auto na drugi. Cak je i vozac tramvaja priznao krivicu, kolega ce dobiti kaznu jer je koristio put koji mu nije bio namenjen, ali ce naplatiti svu stetu.Mare, stvarno želimo da ti opet poverujemo u tvoje "paranormalno" objašnjenje ali iskren da budem...meni zakoni fizike, pa čak i oni osnovni koji se uče u osnovnoj školi, ne dozvoljavaju da poverujem u tvoje objašnjenje da je crveni udario taksistu i nabio ga na zeleni uz minimalno štete na zadnjem braniku.