@BATICA Ja ti rekoh da nece biti u skorije vreme poskupljenja taxija a mozda ni u narednih godinu dana kao sto sam napisao. Svi dogovori koji ste imali pred izbore su pali u vodu sa ovom novom vladom koja jos nije ni formirana.Režimski sagovornik ...
4.000din = 18,19 evro dizela
Opet nisi odgovorio na pitanje..@solecar
I ja isto, ali nismo mi partneri vlasti, mi smo partneri/gradjani svoje zemlje. Vlast je kriminalna, za njih smo mi ovce.
Sent from my SM-T555 using Tapatalk
Ja volim gospodje da stavim na prednje sediste, pogotovo u letnjem periodu..Taksisti su kočijaši. Treba da vode računa o konju(motoru) i da se što manje okreću pozadi, tamo je gospoda. Sve ostalo je bajka.
Desava se stajali su i onda je crveni naleteo...Šta reći ...
Pogledajte prilog 139518
Mare, stvarno želimo da ti opet poverujemo u tvoje "paranormalno" objašnjenje ali iskren da budem...meni zakoni fizike, pa čak i oni osnovni koji se uče u osnovnoj školi, ne dozvoljavaju da poverujem u tvoje objašnjenje da je crveni udario taksistu i nabio ga na zeleni uz minimalno štete na zadnjem braniku.Desava se stajali su i onda je crveni naleteo...
Nego kad vodis onogo po Srbiji da mu dokazes po stoti put da laze.. Isao bi ja sa vama dajem i za gorivo.
Pametnjakovic je pretekao kolonu u Nemanjinoj po sred tramvajske baštice i na kraju se ugurao da bude prvi na semaforu. Fotografisano sa mesta suvozača.
Meni nije baš jasno kako je došlo do ovog udesa pošto vidim da je taksi poravnat sa tramvajima. Znači ne radi se o tome da je uleteo u nekom momentu dok se ovaj iza zaleteo, nego je već neko vreme bio na toj baštici. Jel zna neko detalje?
To je bila info sa grupe nepoverena, stajali su i prvom su popustile kocnice vratio se unazad i nabio auto na drugi. Cak je i vozac tramvaja priznao krivicu, kolega ce dobiti kaznu jer je koristio put koji mu nije bio namenjen, ali ce naplatiti svu stetu.Mare, stvarno želimo da ti opet poverujemo u tvoje "paranormalno" objašnjenje ali iskren da budem...meni zakoni fizike, pa čak i oni osnovni koji se uče u osnovnoj školi, ne dozvoljavaju da poverujem u tvoje objašnjenje da je crveni udario taksistu i nabio ga na zeleni uz minimalno štete na zadnjem braniku.