Isto i mi možemo da kažemo da nismo sigurni da li se dogodilo to sa trudnicama...
Ja za razliku od drugovog druga mogu da dokazem snimkom iz auta ili ubuduce da bi zadovoljio ljude sa foruma, da svakoj trudnici, autisticnom detetu ili osobi sa Daunom trazim da se slikamo(te tri kategorije kod mene ne placaju voznju).Isto i mi možemo da kažemo da nismo sigurni da li se dogodilo to sa trudnicama...
Nemoj zbog mene, već zbog sebe.
Ako ne farbaš, pohvalno. Ali, iz svega što sam ranije čitao/tvoje poruke, ne znam koliko mogu verovati u to.Isključivo zbog tebe, meni je dovoljan njihov osmeh kada ih zamolim da ova voznja ide na moj racun.
Zanimljivo je ovo prenemaganje oko povećanja cena... Jasno je da bi Bjelić i ekipa radije pristali i da vrate cene od pre 20 godina, nego da uvedu npr. fiskalne kase povezane sa taksimetrom i poreskom upravom.Režimski sagovornik ...
4.000din = 18,19 evro dizela
Več si zaboravio
O čemu ti pišeš
Za tebe smo poštenjačine ..
Nisi ni blizu običnog građanina...
Jel sam te lepo zvao da proverimo o mom trošku, da se uverimo da je istina ono što sam napisao....
Ti znaš samo da pljuješ,pišeš gluposti o nečemu o čemu nemaš pojma,nagađaš...itd
Ali ne, nemaš vremena,potrebu za istinom...jer znaš šta je tvoje pisanje...
A za ovo su neki pisali tržìšte rešava...pa evo rešilo
TAKSISTI DERU SA CENAMA: Varaju na svakom koraku, za nekoliko minuta vožnje zarade mesečnu platu - država NEMOĆNA!
Budite oprezni ako idete na hrvatsko primorje.mondo.rs