U Zg nema minimalne naplate bar u ovima sa kojima sam se ja vozio. A cene u Lj nisu bitno različite od naših, ako porediš prosečnu platu čak su i niže. Ovo u Beogradu se može jedino porediti sa Sk ali čak i tamo dobiješ uredno račun za svaku vožnju.
Jbg,ne znam,nije google objasnio,važno je da ti sve znašMoras recnik u ruke pa da procitas sta znaci sujeta, koristis reci za koje ne znas sta znace.
Zašto porediš plate građana,poredi cenu goriva,cenu automobila...tj. cenu poslovanja u taksu prevozuU Zg nema minimalne naplate bar u ovima sa kojima sam se ja vozio. A cene u Lj nisu bitno različite od naših, ako porediš prosečnu platu čak su i niže. Ovo u Beogradu se može jedino porediti sa Sk ali čak i tamo dobiješ uredno račun za svaku vožnju.
Verovatno vam je poslovanje i skuplje nego vasim kolegama iz drugih evropskih gradova, pa zato i dalje vidim C5 i Fiat Stilo od pre 20 godina po ulicama, jer se nema za novije. Sto se tice cekanja za vozilo, zao mi je sto se udruzenja ne bave malo kontrolom ovih pametnih sto rade samo na kvaku.Zašto porediš plate građana,poredi cenu goriva,cenu automobila...tj. cenu poslovanja u taksu prevozu
Svaka tebi cast na zivcima.. pritom si duze od mene na taksiju, ja u realnom zivotu kad ovako pocnu da se... Zaustavim auto i kazem napolje, nemoj slucajno da si zalupio vratima!!!Ja sam ozbiljan a verujem da bi se i Mare priključio..tako da nemoj da prebacuješ na sprdnju
Recu koji Grad i kad..biraj..Kragujevac,Šabac,Niš....
Da utvrdimo napokon ko piše gluposti i ko piše o stvarima o kojim nema pojma..
Ali zna da je tamo taksi jeftiniji.....
Ne prebacujem ni na kakvu sprdnju, već sam ozbiljan, ovog puta. Jednostavno nemam potrebu da trošim svoje vreme na putovanje po Srbiji, da bi se dokazalo da su taxisti u pravu. Desetak minuta dnevno, koliko potrošim na ovu temu, ako i toliko, ne oduzima mi vremena od bitnijih stvari u životu.Ja sam ozbiljan a verujem da bi se i Mare priključio..tako da nemoj da prebacuješ na sprdnju
Recu koji Grad i kad..biraj..Kragujevac,Šabac,Niš....
Da utvrdimo napokon ko piše gluposti i ko piše o stvarima o kojim nema pojma..
Ali zna da je tamo taksi jeftiniji.....
Ni ja nisam očekivao da će biti drukčije. Ovime samo pokazuješ da ti je bitno da odgovaraš odgovaranja radi, nebitno da li je to smisleno ili ne, i da se osećaj moćno jedino kada "plju plju" po korisnicima, gde 99% njih ne valja. Šta da se radi, kada vaši postovi (mislim na sve taksiste koji ovde pišu) tako zvuče. Trenutno nema vremena da pišem šta valja, a šta ne valja na relaciji taxi - korisnik usluge i obrnuto, tako da to drugom prilikom.Normalno da nemaš potrebu za istinom,niti vremena,nisam drugačije ni očekivao, imaš samo potrebu za plju plju... po taksistima jer se jedino tako osećaš moćno ....
Šta reći, tvoje pravo ipak si ti profesionalac na ovom forumu