Ja takvima obično kažem da su zgrešili i da žive u grehu. Najviše me nerviraju te Male nepravde, koje su deo svih nas (pljuvanje, kakenje ljubimaca, bacanje pikavaca, paljenje kontejnera, da ne nabrajam dalje...) + za Felixa.
Manjez sindrom?Felipe":2swm8jmn je napisao(la):Eto, konacno mi se ukazala prilika da makar prodjem (tramvajem) pored Tasha.
Utisak: od kako je park rekonstruisan, razocarano konstatujem da sam po prvi put, cak i iz tramvaja, uspeo s lakocom da sagledam dimenzije parka, dosegnem pogledom granicu prema bazenima. Drugim recima, zbunastim i drugim niskim (ali i visokim) rastinjem opusteli park je toliko "transparentan", da te tuga uhvati.
Arhitekti hitno izvrsiti reviziju diplome! :bash:
Mogambo;83552069":io47w7qc je napisao(la):Danas sam prošao malo glavnom stazom na tašu i mogu reći da je bare najmanje 30% ploča popucalo.. Mislim da je to sve zbog prolaska vozila od zelenila.. Evo malo dokaza, pa ko hoće neka šalje Đikiju
Ovde se nešto kopa..
Nahvatala se mahovina /alge.. Voda je zelena.. Vodopadi na na slapovima ne rade. U gorem je stanju nego fontana kod Pašića, koja je stara 30,40 godina.