Delija":2wam65jm je napisao(la):
sizif":2fcfswai je napisao(la):Delija":2fcfswai je napisao(la):
Нису ти лоше опсервације о архитектури, али за ово: "Чега се паметан стиди..." :notok:
jovanovm":2cfdmhmg je napisao(la):Ma sve je to lepo, ali čini mi se da naši anarhisti dobro razumeju protest i medijsku pažnju, a slabo razumeju neke osnovne principe anarhizma, kao što je međusobna pomoć.
Njima bi Alijev i Tadić trebalo da budu isti - simboli države - te pisati na spomeniku jednog, a ne drugog je po meni izrazito licemerno. A najpametnije (i ispravno) bi bilo da su zasadili neko drvo, ili pomogli nekoj osobi.
Felix55":17x2iql3 je napisao(la):zatičem sledeći prizor - jedna starija žena punom parom čupa begonije sa obe ruke, i trpa ih u kese... U trenutku kada sam naišao, već je završavala punjenje druge ogromne kesurine, dok je ona prva, sva nabrekla od počupanih beogonija, ležala pored njenih nogu... :bash:
Kada sam izvadio mob. i zapretio da ću pozvati policiju/komunalce, ispsovala me je i vičući nešto nepovezano udaljila se među drveće, verovatno čekajući da odem pa da nastavi svoj "posao"...
Dakle, stvarno je demorališuće zalagati se za ulepšavanje grada pored takve stoke sa kojom grad delimo...
hazard":1zwvv0up je napisao(la):Felix55":1zwvv0up je napisao(la):zatičem sledeći prizor - jedna starija žena punom parom čupa begonije sa obe ruke, i trpa ih u kese... U trenutku kada sam naišao, već je završavala punjenje druge ogromne kesurine, dok je ona prva, sva nabrekla od počupanih beogonija, ležala pored njenih nogu... :bash:
Kada sam izvadio mob. i zapretio da ću pozvati policiju/komunalce, ispsovala me je i vičući nešto nepovezano udaljila se među drveće, verovatno čekajući da odem pa da nastavi svoj "posao"...
Dakle, stvarno je demorališuće zalagati se za ulepšavanje grada pored takve stoke sa kojom grad delimo...
:bash: :shok: