Ulicni basketas » Uto Feb 13, 2018 12:31 am[/url]":wkn989oy]
Lady S":wkn989oy je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=516087#p516087 je napisao(la):
derikoza » Uto Feb 13, 2018 12:13 am[/url]":wkn989oy]Naziv ulice je Nova 7, to je vec odavno poznato ali zvanicna adresa nece biti do upotrebne dozvole. Koliko ja vidim po ugovoru je privatnik u obavezi da obezbedi upotrebnu dozvolu do jula meseca. Znaci da je uselenje ipak moguce i bez potpune upotrebne dovole. Da li je neko za vikend isao da obidje prve tri lamele? Ima li pomaka?
Znam da se pisalo ranije za taj naziv ulice, bezveze je, ali dobro ako ce se stvarno tako zvati.
Moguce je useljenje bez upotrebne dozvole, ali od primopredaje, moramo najkasnije mesec dana kasnije da prijavimo stanove poreskoj upravi, ali to moze tek kad zgrada dobije upotrebnu dozvolu.
Da. Ja sam sa suprugom bio u VB u subotu i upravo smo o tim komisijama, dozvolama i papirologiji i pričali sa investitorom. Postoji posebna komisija za struju, komisija za vodu, za grejanje, za ulicu. Spremljena je papirologija za prva dva, za grejanje se čeka da se pusti probni period, a ulica čeka trotoare. Što se tiče radova unutar zgrade, ima tu još posla, ali bilo je dosta radnika u subotu i mislim da rade pojačanim kapacitetima, da bi se završilo za nekih 7-10 dana. Mislim da mi je rekao da bi već od sledeće nedelje trebalo da se krene sa završnim čišćenjem stanova. I ofarbaće fasadu. Malo se zaprljala.