На моју примедбу да има доста тога још да се уради,јер је зграда(прва до енергопројектових) још у скелама,због поновног кречења,јер се била испрљала,да каблови вире на све стране,на месту гаража,зврје празне рупе пуне шњунка,песка и џакова цемента,степенице за улаз у зграду нису завршене,тротоари треба да се асвалтирају итд. што је све потребно за тех. пријем и да сам ја скептик по том питању и да нас опет лажу да ће све бити готово до 1марта,мени су рекли да они ни не мисле да то све буде готово до уручивања кључева,већ да чим стигну бојлери,пошто струје,воде и грејања има да нас усељавају,а да ће отало да завршавају после,само ми није знао да каже дали ће успети да обеде тех. пријем у року од месец дана од предај кључева,да не бисмо плаћали казне,које сам чуо да су високе.Још су ми рекли да су из свега овога извукли поуке,као да им је ово прва градња,да су изменили извођаче радова и да су склопили нове уговоре да пенале плаћају ти нови извођачи ако прекрше рок и да су сигурни да ће сад све брже да напредује,што им је посебно важно за наредне зграде,које ће далеко брже да се завршавају и да ће даље скупље да продају квадрате,него што смо ми то платили,јер смо се ми мучили,нервирали и гацали по блату,док ће они да дођу на све готово.