SunnyJ
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.03.2020.
- Pohvaljen
- 1.533
Za unutrasnje radove ne znam dokle su stigli. Poslednje sto znam je od pre mesec dana, da su u B lameli stavljali podnu izolaciju i u kupatilu je bio ugradjen vodokotlic.Sta je sa unutrasnjim radovima?
Jel se saznalo sta ce biti u lokalima?
Sta mislite hoce li to biti gotovo do jeseni?
Ako imate slike ili znate pre mesec ipo kako je izgledAla zgrada, onda je to otprilike i sad. Nije se mnogo promenilo osim par kvadrata fasade na D lameli i spoljnoj strani B lamele (strana do E zgrade), na drugoj strani do EP zgrada nije postavljena uopste skela.Da li ima neko slike svežije P zgrade ? Dokle su stigli radovi?
Zavisi koja lamela, mislim da su lamele A vec na 80%, lamele B su blizu 80% (opet relativno znacenje reci blizu, moze biti za mesec moze biti za sest meseci zavisi koji tempo udare).Kada se otprilike ocekuje da ce P zgrada biti na 80 posto radova? Jel' se mozda neko raspitivao? Pitam zbog kredita, cisto da budemo pripremljeni pa ako neko ima bilo kakvu info molim vas delite.
Do koje faze su stigli radovi u stanu ako je procenat izgrađenosti 80%? Odnosno, šta je još ostalo da se završi? Možda neko od komšija može da pomogne.Zavisi koja lamela, mislim da su lamele A vec na 80%, lamele B su blizu 80% (opet relativno znacenje reci blizu, moze biti za mesec moze biti za sest meseci zavisi koji tempo udare).
Hvala U lameli A1 zgrade P nisu urađene pločice u kupatilu a ni sve ostalo što ste naveli.Kod mene na 80% u stanu nije uradjen parket,nisu postavljeni radijatori, a ni unutrasnja vrata,u kupatilu su zavrsene plocice,bez postavljenih sanitarija, ograde na terasi...
Slikano danas u prolazuDa li ima neko slike svežije P zgrade ? Dokle su stigli radovi?
Cisto sumnjam, mislim da su jos u fazi predugovora za te lamele.Da li je neko vec uzeo kredit za P zgradu ( lamele A,B) ukoliko je taj deo doso na 80 posto radova?
Svi emo na kraju biti u istom Naselju i deliti zajednicke probleme ali i radosti.Za sada ne i mislim da smo daleko od 80%
pa i mi iz P zgrade smo nekako skroz izolovani,ima nas jako malo ovde koji uopste ista komentarisu,informicija u vezi nase zgrade ima jako malo,a i mi cemo se susresti sa sve istim problemima kao premium
Je l ovo sme prema zakonu ovako? Zar nije preblizu zgrade?
Je l ovo sme prema zakonu ovako? Zar nije preblizu zgrade?
Baš suprotno, prema rečima investitiora se nije znalo da će da stoji tu. Trebalo je da stoji na drugom mestu. Kako mogu da nađem taj tekst što je Sana napisala?Sme. Tu stoji po odobrenom projektu (unapred se znalo da će biti na tom mestu). Nekada trafostanice tog tipa budu smeštene i u samoj zgradi. Nema bojazni ( čitava grupa ljudi je to pitanje istraživala). Komšinica @Sana je to pitanje pojašnjavala i na forumu.
Prečešljate ovu temu (ili pretražite forum ako vas mrzi da čitate 200+ stranica), u više navrata je to pominjano.Baš suprotno, prema rečima investitiora se nije znalo da će da stoji tu. Trebalo je da stoji na drugom mestu. Kako mogu da nađem taj tekst što je Sana napisala?
Evo odgovoricu vam ja. EDS odredi lokaciju TS i trazi od investitora da omoguci postavljanje na tom mestu. To pise i u resenju koje se moze naci na CEOP-u. To su niskonaponske TS. Zakon kaze da ako se postavljaju u zgradi moraju biti odmaknute 2,5 metra horizontalno i vertikalno od stambene jedinice.Baš suprotno, prema rečima investitiora se nije znalo da će da stoji tu. Trebalo je da stoji na drugom mestu. Kako mogu da nađem taj tekst što je Sana napisala?
Hvala Vam ali to i dalje ne menja činjenicu da "Premium" naselje ima TS na ovakvoj udaljenosti od zgrada i da time narušava ceo kompleks.Evo odgovoricu vam ja. EDS odredi lokaciju TS i trazi od investitora da omoguci postavljanje na tom mestu. To pise i u resenju koje sr moze naci na CEOP-u.
Slazemo se u tome.Hvala Vam ali to i dalje ne menja činjenicu da "Premium" naselje ima TS na ovakvoj udaljenosti od zgrada i da time narušava ceo kompleks.
A da ne spominjem potencijalne požare, zračenja i ko zna šta još.Hvala Vam ali to i dalje ne menja činjenicu da "Premium" naselje ima TS na ovakvoj udaljenosti od zgrada i da time narušava ceo kompleks.
A da ne pričamo o potencijalnim požarima, nejonizirajućim zračenjima i ko zna čemu...Slazemo se u tome.