Da li ste sigurni u to, jesu Vam javili da se useljavate 25. maja?Primopredaja počinje 25.maja.
Mi smo kupili stan u prvoj fazi i još uvek nas niko nije kontaktirao vezano za primopredaju, računa da će javiti par nedelja ranije.
Da li ste sigurni u to, jesu Vam javili da se useljavate 25. maja?Primopredaja počinje 25.maja.
Mozda 25.maja 2023Da li ste sigurni u to, jesu Vam javili da se useljavate 25. maja?
Mi smo kupili stan u prvoj fazi i još uvek nas niko nije kontaktirao vezano za primopredaju, računa da će javiti par nedelja ranije.
Imamo informaciju da je par stanova u prvoj fazi useljeno juce..Da li ste sigurni u to, jesu Vam javili da se useljavate 25. maja?
Imate dojavu-nije provereno. Malo pte bi 25.maja...sada u ponedeljak Nekim ljudima je bas dosadno u zivotu...Imamo informaciju da je par stanova u prvoj fazi useljeno juce..
Sto se tice ostalih, od ponedeljka se krece sa useljenjem prve faze.
Vidimo se tamo negde 2023.Imate dojavu-nije provereno. Malo pte bi 25.maja...sada u ponedeljak Nekim ljudima je bas dosadno u zivotu...
Mislim da zvanicna primopredaja nije pocela, vec da su samo dozvolili pojedinima da unesu stvari...Imamo informaciju da je par stanova u prvoj fazi useljeno juce..
Sto se tice ostalih, od ponedeljka se krece sa useljenjem prve faze.
Vrlo moguce. Uglavnom informacija od ljudi sa gradilišta je da su ljudi unosili stvari. I isto tako je info da bi u ponedeljak trebalo da pocne primopredaja zvanicno.Mislim da zvanicna primopredaja nije pocela, vec da su samo dozvolili pojedinima da unesu stvari...
Osim eventualnih uticaja stanice na okolinu, što po većini nije dovoljno istraženo, stanica tu prvo kvari izgled celog kompleksa. O trenutnoj ceni stanova u lameli koji su dobili trafo isped da i ne govorim..Za P2 ne znam, za P1 ima jos jedna i mislim da je stavljena blize Slanackom putu sa gornje strane kompleksa i cini mi se da je odmaknuta od zgrade bar malo. Za gornji Sunnyville su stavili TS PREKO PUTA ulice sto bi trebalo da bude neki minimum. Ocigledno da ovde investitora nije briga za tudje zivote, zracenja, buku i ko zna sta ostalo cim je dogovorio sa EPS da u "premium" naselju postave tu TS tako blizu zgrade. Ovo naselje je sve samo ne premium. I mislim da bismo svi mi nezadovoljnji kupci mogli da pocnemo da pricamo pravu pricu i na forumu i na drustvenim mrezama, da buduci kupci shvate koliko je ova prica uzasna.
Где тачно станујеш,кад видиш све са прозора ?Jel ima komšinica još neke informacije? Vidiš da je bila u pravu, ne greši.
Srećno vam useljenje!Primopredaja počinje 25.maja.
Srećno vam useljenje!
Molim Vas za informaciju koja ste lamela kako bi pratili dinamiku do nase lamele?Hvala
Hvaaaaaala! Ja, po utvrđenom rasporedu, preuzimam ključeve u četvrtak 02.06.2022.
Prelepo, po mom ukusu. I meni su dnevna i kuhinja kombinacija bela-hrast.Evo kako smo mi zamislili nas stan I jos neki dan I krećemo sa realizacijom.
svaka castZahtevi i prohtevi su bili moji ali je dizajn radila firma mog muža . Prenecu pohvale. I ja sam prezadovoljna.
Molim Vas za informaciju koja ste lamela kako bi pratili dinamiku do nase lamele?
Neki su se vec uselili, koliko mogu da vidim uvece kad se vracam kuci gore svetla i pojedinim stanovima, e sad to je vrv nekom dogorelo do noktijuIma li neko informaciju kada će biti E zgrada spremna za useljenje?