Šta je novo?

Stranci u (o) Beogradu

Problem je što je, ako sam razumeo, iz Zagreba. Ovde očigledno 4/5 foruma nije bilo u Zagrebu u novije vreme.
A što se tiče Rusa, ako im se ne sviđa, siguran sam da mogu da se vrate kući.

Тај аргумент све више користи власт и према нашим грађанима: "Ако ти се не свиђа иди одавде, ко те ј***".

Људи споља објективније виде наш град него ми сами. Ми узимамо и мане и предности здраво за готово. Смеће, рушевине, рупе на путу, непроходни тротоари... после неког времена престанеш да региструјеш. Прихватиш као неку нову нормалност.

Uskoro će i oni iz Sofije da pljuju o Beogradu. Ovaj grad je toliko zaostao, da bi ovde trebalo raditi narednih 20 godina samo na infrastrukturi.

Rus preko Srbije, do Portugala.

Screenshot 2024-05-17 9.33.36 PM.png

Sjetih se kako Igi Pop, govoreci o mladjim danima, rece da Rod sjedi u bekstejdzu i pije jeftin Vinjak dok drugi momci gruvaju Heroin.

Da li ste ih i vi videli?
Jedan dan, budistički monah obučen u svoje narandzasto odelo, prilazi i traži pare.
Drugi dan, neki azijat svira svoj Erhu i isto traži pare, prilazi ljudima.

Јесам, и то у згради где сам пре живео у Бранковој.

Tu su još od 2018. Sva svetska gamad pre ili kasnije dođe i u Beograd, ne d'o Bog da nas nekad nešto zaobiđe.

Mada ništa od toga ne bi postojalo da ih ljudi ne hrane i ne pune parama. X puta sam gledao prosjake koji šatro nemaju da jedu i mole za pare da se prehrane a kada im neko kupi hranu onda neće da jedu i ljute se. Ljudi su krivi što održavaju takve pojave i prevare u životu. Neki se ponašaju kao da su sd juče rodili i kao da ne znaju za 10.000 godina dugu istoriju prevara.

Poslednja izmena:
Малолетни просјаци углавном траже за храну. Ако им понудиш да им купиш одбиће те.

Neko je voljan da im kupuje lekove? Wtf? Opusteno 1000-2000 za nekog koga ne poznajes
Vidi, kada kažeš da hoćeš nešto konkretno da uradiš, u velikoj većini slučajeva će da te odbiju, što samo govori da nisu zaista bolesni i / ili gladni. Ja konkretno, ne znam ni za jedan slučaj gde je neko pristao da mu se kupe lekovi.​

Vrh