Mnogo pitaš za nekoga ko je na ovom forumu 29 dana.Šta je sad ovo, zar ovo nije forum na srpskom jeziku?
Buraz, sa raznim AI alatkama, kao da je više i bitno.Ja sam i ovo ссут razumeo bez prevodioca.
Meni je u redu da pričaju na ruskom, razumem ga, ali ja volim da odgovorim na srpskom, lakše mi je... To je najbolje za obe strane, za obostrani napredak.
Da li ovo tvrdiš iz iskustva ili samo misliš tako?Просечан Србин и просечан Шпанац ће се много боље разумети и спријатељити да оду заједно на пиво него просечан Србин и просечан Пољак.
U pravu suDa li ovo tvrdiš iz iskustva ili samo misliš tako?
Mogu ti reći, iz iskustva, da velika većina Španaca ne misli da smo slični uopšte. Znam ih puno, a znam i neke koji su grupno dolazili u Srbiju. Ovi drugi su mi govorili kako je čudno što se kod nas niko ne smeje na ulici i što svi izgledaju kao da su ljuti i spremni da se tuku.
Ne kažem da su u pravu ali tako nas doživljavaju kao da smo ratnici i na prvu loptu neprijateljski.
Buraz, sa raznim AI alatkama, kao da je više i bitno.
Ma, kod nas generalno ljudi vole da se predstavljaju kao mnogo opasni-jak sam, mrak sam, frizura kec-dvojka, mrk pogled.. ženske ozbiljne i nedodirljive, svi smo, jao, mnogo važni i mnogo ozbiljni..Nas narod je generalno posle 1991.smrknut jer ga muci besparica, da smo bolja zemlja za zivot vise bi bili raspolozeni. Ne moze nista na silu.
Smrknutost, mrzovolja i melanholija potiču još iz vremena pre 1990.Nas narod je generalno posle 1991.smrknut jer ga muci besparica, da smo bolja zemlja za zivot vise bi bili raspolozeni. Ne moze nista na silu.
U Italiji sam imao gora iskustva sa pokusjima da me neko prevari nego u Srbiji. Duze sam boraio tamo.али су генерално колективистичка друштва, као и ми. пријатељскији су, топлији, гостољубиви, све као и ми
Zanimljivo da se u Hrvatskoj zajednicki jeziki, odnosno "medjusobno razumljiv jezik" kako je pravno definisan, odnosno nekadasnji srpskohrvatski sada naziva domaci jezik.појављују се странци повремено, па пишу на домаћем/енглеском језику, тако да је све ок
Amerikanci, narocito ljudi iz naroda su vrlo neposredni i imaju smisla za humor.Osim ovih iz bivse jugoslsvije I bugara najslicjniji narod su nam gruzijci ,poljaci kao I slovaci na prvu loptu cine se dosta slicni nama..medjutim kad ih malo bolje upoznas vidis da smo dosta razliciti ..madjari tu i tamo .spanci I ne bas vise italijani ..sa rusima nidje veze ...mnogo se bolje kapiramo sa amerima,valjda sto smo odrasli na njiihovoj kulturi ..
U Italiji sam imao gora iskustva sa pokusjima da me neko prevari nego u Srbiji. Duze sam boraio tamo.
Ali kako onda objasniti nasmejani narod na Kubi i zemljama juzne amerike gde je nizak standard?Nas narod je generalno posle 1991.smrknut jer ga muci besparica, da smo bolja zemlja za zivot vise bi bili raspolozeni. Ne moze nista na silu.
istinska sreca nema veze sa standardom nego sa socijalnom pravdom.Ali kako onda objasniti nasmejani narod na Kubi i zemljama juzne amerike gde je nizak standard?
Manjak sunca izaziva depresiju.istinska sreca nema veze sa standardom nego sa socijalnom pravdom.
U zemljama koa sto su Danska ili ISland p ostoji socijalni imperativ da si ok. Da si "dobro".
U anketama oni vecinom govore da sus recni, medjutim, ljudi su depresivni, piju. Usamljeni...
A mene niste slusali kad sam rekao da smo za njih usputna stanica ka evropi i da ne zele ovde da ostanu a neki se ponadali da ce 350.000 njih ostati i lepo se uklopiti s nama i da cemo kao drustvo napredovati zbog njih jer to su sve pametni iT sTrUcNJaCiRuskinja zgrožena životom u Srbiji: "Srbi vole zatvorsku kulturu i hrana im je užasna"
Ruskinja zgrožena životom u Srbiji: "Srbi vole zatvorsku kulturu i hrana im je užasna"
Ruskinja Arina Hromova koja na svom Telegram kanalu okuplja oko 40.000 pratilaca sa kojima deli svoja iskustva iz Srbije, napravila je listu onoga čime nije zadovoljna.www.b92.net