Nije odlučeno, ništa novo oko toga.
Zar nije trebalo da ide na Lido? Je l' se odustalo i od toga?
Nije odlučeno, ništa novo oko toga.
Prolazio sam juče ispod mosta dok sam vozio bajs, grupica od 10-ak radnika je nešto čeprkala u blizini početka luka sa strane BnV. I to je sve. Ostatak je bio potpuno prazan, i nikoga od radnika nisam video.Radi li se nesto na mostu? Do sad su mogli da ga iseku na 3 dela
Znači kasniće i sa time."Do kraja 2026. i početka 2027. moći ćemo da vidimo novu konstrukciju na novim stubovima, širu tri puta. Kao i uređen pešački most", kazao je Čučković.
Pomerena olimpijada a ne expo cccPa koliko je meni poznato ne može da se pomera EXPO za kasnije.
Moj izvor kaže da ojačavaju konstrukciju sa nekim šinama na donjoj strani jer bi se most raspao kada bi krenuli da ga premeštaju.
sjcam wrote
,, ..... Ajde super, nadam se da će se pokazati da je to trulo i neupotrebljivo, posebno za povezivanje Zemuna i Lida.... ,,
Za šinska vozila , autobuse, kamione pa i za putnička vozila jeste truo.
Za pešacko biciklisticki saobracaj u upotrebi može biti bar još 50 god. Te za Lido sasvim je OK
a ako te dopunske šine za ojačanje ostanu I
za povezivanje sa Lidom,
mirni smo 100 god
Znaju li gde ga premestajuMoj izvor kaže da ojačavaju konstrukciju sa nekim šinama na donjoj strani jer bi se most raspao kada bi krenuli da ga premeštaju.