Drama queenRusenje ovog mosta izazvace guzve.
Guzve ce izazvati vise zagadjenja.
Zagadjenje ce izazvati vise nepotrebnih smrti od raka.
Smrti ce doneti patnju preminulima i njihovim porodicama.
Da li iko shvata koliko zlo nam oni koji stoje iza ovoga cine?
Za skidanje mosta dolaze valjda barže od van jer mi nemamo takve za tu nosivost. Mislim da je Holandija ali nisam siguran. Mislim da sami radovi za demontažu mosta na Starom Sajmištu prevazilaze vrednost mosta pogotovo ako budu iskopali ceo kej. Pa zar npr. isečene segmente nisu mogli da zamene?
Pa jeftinije bi bilo da su napravili po 2 privremena pilona na obalama i da ceo most vežu sajlama i kad razdvoje luk da se skida parče po parče. Inverzno kako se grade lučni mostovi.
Znači vežeš ono što visi nad Savom. Poskida se sve što bi olakšalo konstrukciju. Iovako će to verovatno da rade da što manji teret bude na baržama, mada to zavisi od barži, i onda ga rastaviš na pola. Mada ovo što rade posle će da koriste i za novi most.
Искрено, не видим разлог да се иде на протест обзиром да је ово све последица београда на води а ти протести су пропали пре 10 година након што су претворени у геј-другосрбијанску параду.Da sam u Srbiji, na taj protest u četvrtak bih došao, minimum zbog svoje savesti i odbrane struke.
Autobus 9a. Unapred smo znali ovde na forumu sta ce da urade za taj potez.TRAMVAJI 7 I 9 PREKO ADE: Počinje demontaža Starog savskog mosta, od petka će biti ukinut saobraćaj
SAOBRAĆAJ na Starom savskom mostu zatvara se u petak, kada počinje demontaža konstrukcije, pa će i tramvajske linije 7 i 9 biti preusmerene.www.novosti.rs
“Nama je bilo važno da, kada se most zatvori, imamo alternativu za ove tramvaje a imamo i privremenu autobusku liniju 9a za ljude koji tamo kod Brankovog i Starog savskog mosta nemaju alternativu da lako dođu do drugog prevoza - objasnio je Bovan.”
Toliko o alternativama…
greška VišegradskaUlica Resavska je paralelna savskoj pa sa istom ne može da se seče mada gangulero ce i to promeni nema tamo tragova na pravljenju kružnog toka bar za sada