Заправо нису.
На форуму се већ дуго овом мосту вештачки напумпава његов сад већ "непроцењив" значај за саобраћај града иако је од свих мостова најмање битан управо због очајног капацитета и још очајнијих приступних путева.
Његово затварање не може више негативно утицати на саобраћај од затварања Газеле током њене реконструкције. Што се мора, мора се. Газела је морала да се реконструише. И овај мост једноставно мора да се замени у неком моменту. Што се више одлаже, биће саобраћајно теже. Што се пре почне, то боље.
Tvoje je mišljenje da nisu dali odgovore, moje je da jesu, i to je OK.
Ovo je izgleda neki novi način kvalifikacije: "najmanje bitan".
OK, ali dok ostane lična i subjektivna ocena.
Most je i tekako bitan ne samo zbog kapaciteta, već i zbog pravca i ulica koje povezuje i zbog tramvajskih linija koje ga koriste.
Zapravo - svaki most u Beogradu je nepocenjivo bitan.
OK, neka se menja širim mostom, ali neka se prvo obezbedi adekvatna alternativa. To što "postoje" i drugi mostovi u ovom slučaju ništa ne pomaže.
I baš me briga za ove nedavno podignute zgrade u BnV zbog kojih ne može da se postavi ni privremeni most preko Save. Ništa od toga nije ni smelo da bude izgradjeno. Možda su državi i onima koji je vode važniji stanovi za prodaju i profit, ali meni je važniji kvalitet života u mom gradu.
Plus da dodam, da ni jedan projekat nisu sposobni da završe u razumnom roku i kvalitetno... a ovaj prevazilazi sve što su do sada pokušali da urade.
Pakao u najavi, zato bolje da ništa ne pokušavaju.