cyberserb":s8q3ju53 je napisao(la):blago tebi i tvojoj pameti na ovom poredjenju
Izvini, nisam vodio racuna, treba uvesti samo one poreze koji tebi odgovaraju.
cyberserb":s8q3ju53 je napisao(la):blago tebi i tvojoj pameti na ovom poredjenju
Smanji slova, manje nervoze. Naime, nekima i nije problem prepešačiti 200-300 metara pa se ne zamaraju sa tim. Što ne znači da neko kome to predstavlja problem ne treba da se zalaže da se to reši. Ali ne možeeš napadati ljude zato što ih to ne dotiče.MIMKA1980":13fbdbu7 je napisao(la):I JA SAM PISALA DA NAM PRODUŽE 89 ILI DA UVEDU NOVU LINIJU OD NASELJA PREKO NOVOG MOSTA NA ADI. MISLIM DA SMO SAMO NAS DVOJE PISALI, KAO DA I DRUGI NE ŽIVE U NASELJU ILI ČEKAJU, KAO PO OBIČAJU, DA IM DRUGI REŠE PROBLEM!
maglen":1tzcd8rz je napisao(la):Ja se prosto iznenadim kako se lako predje sa jedne vazne teme na temu o psima lutalicama , vodila se tema da se produzi linija GSP-a i ja mislim da je ovo jako vazna tema da se produzi linija 89 ili da se uvede nova , neko je komentarisao da se zglobni autobus ne moze okrenuti u nasoj ulici . Pa sleperi se ok recu koji su duzi i nisu zglobni a kamoli autobus , . Mi treba da dosadjujemo gr, saboracajno ja sam im vec pisao i treba svako od Vas komsije da im pisete i trazite , to je nase elementarno pravo .images/smilies/go_bb.gif
Пробај да окренеш зглобни аутобус и ја ћу да частимmaglen":15wnf89r je napisao(la):Ja se prosto iznenadim kako se lako predje sa jedne vazne teme na temu o psima lutalicama , vodila se tema da se produzi linija GSP-a i ja mislim da je ovo jako vazna tema da se produzi linija 89 ili da se uvede nova , neko je komentarisao da se zglobni autobus ne moze okrenuti u nasoj ulici . Pa sleperi se ok recu koji su duzi i nisu zglobni a kamoli autobus , . Mi treba da dosadjujemo gr, saboracajno ja sam im vec pisao i treba svako od Vas komsije da im pisete i trazite , to je nase elementarno pravo .images/smilies/go_bb.gif
cyberserb":2zr08ymc je napisao(la):Ljubitelji kerova bi trebalo da placaju porez na svoje ljubimce, jer nisam primetio da u zgradama gde se voda placa po clanu domacinstva oni placaju vece racune po osnovu nemackih boksera, snaucera, nemackih ovcara...
@MMA, teritorija na kojoj mi sada zivimo je nekad bila selo Bezanija, ali cisto sumnjam da biste zeleli da imate svinjac ili stalu pored haustora u kome zivite.
haha. klasicna zamena tezaBulevarac":3mdhsep7 je napisao(la):cyberserb":3mdhsep7 je napisao(la):Ljubitelji kerova bi trebalo da placaju porez na svoje ljubimce, jer nisam primetio da u zgradama gde se voda placa po clanu domacinstva oni placaju vece racune po osnovu nemackih boksera, snaucera, nemackih ovcara...
@MMA, teritorija na kojoj mi sada zivimo je nekad bila selo Bezanija, ali cisto sumnjam da biste zeleli da imate svinjac ili stalu pored haustora u kome zivite.
Od svih problema u Srbiji , ti se se setio problema da snauceri , nemacki ovcari... piju vodu i tako materijalno ugrozavaju ovo drustvo. Takvim razmisljanjem necemo nigde stici ni za 500 godina.
Zamisli kad bi ja sada brojao koliko kod tebe cesto dolaze rodjaci, prijatelji, kolike su to slave, koliko se tu ide u wc, a ja sam zivim sa psom ? Sta cemo onda ?
MIMKA1980":2z3f58dd je napisao(la):PITANJE ZA ONE KOJI SU STAVILI FIKSNI KOMARNIK- da li se isti postavlja sa SPOLJNE ili UNUTRAŠNJE strane prozora i KAKO SE SKIDA (da li je potreban šrafciger ili ima neke držače)?
Da li je neko postavio ROLO KOMARNIK na dupli prozor? Jedan majstor mi je rekao da će to teško postaviti jer bi se rolo komarnik kačio na ram od roletne, a smeta mu i onaj metalni deo koji je postavljen na prozorima. Da li neko ima ideju kako to da se reši (htela bih da se komarnik otvara levo-desno)?