Biljana_Dj":h59jt7nm je napisao(la):
Cilj je valjda da se naselje ucini prijatnijim za zivot svih stanara! Kako su tereni postavljeni tako mogu i da se uklone. Treba jedna osoba od forumasa ovde da preuzme odgovornost na sebe, skupi potpise iz svih zgrada i da sa tim potpisima ide kod nadleznih (dug i mucan proces znam ali nema drugog resenja). Ovako prepucavanje na forumu, a posebno ulazenje u raspravu sa ljudima koji ne zive u ovom naselju a koji su nasli za shodno da kritikuju svaki predlog koji bi pomogao stanarima ovog naselja, samo izaziva nepotrebne tenzije i grube odgovore. Niti ce promeniti misljenje oni koji su za uklanjanje ovih terena niti oni koji su protiv.
Inace, ja sam kupac stana u naselju pored koje gradi drzava, nekoliko puta sam bila i u vasem naselju i zaista sve odzvanja od buke dece i udaraca loptom.
TREBA NEKO! Biljana, zasto ne biste Vi? Koliko puta ste izgovorili "trebalo bi" otkad ste uselili i sta ste konkretno uradili za opste dobro otkad ste uselili? Takvih je puno naselje. Slazem se sa Vama da ne treba ulaziti u raspravu sa ljudima koji ne zive u naselju,ali ljudi su u pravu osim za jednu stvar. Niko nije znao da ce tu biti teren. Nije ga bilo ni u jednom projektu koji smo gledali. Takodje, oni koji ne zive u ovom naselju ne znaju da ljudi koji su kupili stanove nisu imali puno izbora. Ipak, ne mogu da razumem one koji su mogli da biraju, a izabrali su stan koji gleda komsiji u dnevnu sobu,a takvih je 50% u naselju.