Pozdrav komsije. Znam da veliki broj vas pregradjuje dnevnu sobu ili tek planira to da uradi. I mi smo pregradjivali tj. napravili jos jednu sobu od trpezarije, pa smo samim tim dosli do vrlo vazne stavke - vrata za novu sobu. Pricao sam sa nekim sefom u naselju i uputio me na firmu od koje su nabavljali sobna vrata za celo naselje, firma je iz Leskovca, vrata kostaju 15 000 dinara i ceka se 10 do 15 dana da ih naprave i doteraju. Obisao sam dobar deo grada i stovarista, od tosinog bunara i ledina do vodovodske i petlovog brda, u potrazi za vratima i svuda se ravna bela vrata kao postojeca na spavacoj ili najslicnija njima krecu od 150 do 200 i vise evra. Isao sam i na varijantu da nisu bela, samo da su ravna pa da mi ofarbaju i u tom slucaju se krecu oko 7000din plus za farbanje jos 7000, sto je van svake pameti pa sve da i mi airbrush tehnikom crtaju po njima motive iz kosovskoj boja ili bitke na neretvi :bash: Craftmaster varijante iz "uradi sam" i merkura mi se ne svidjaju jer nisu ravna.
Da skratim - na kraju smo na preporuku prijatelja nasli sobna vrata za samo 4400din. Dimenzije: sirina 80cm, stok 10cm, visina je standardna ne znam tacno koja. Mozete da narucite i druge dimenzije, mi smo cekali 3 dana da nam naprave i dovezu.
Slikao sam ih da vidite moja kakva su pa ako zelite broj javite privatnom porukom ili ovde. Trenutno nemam broj ali potrazicu vizit kartu.
Da skratim - na kraju smo na preporuku prijatelja nasli sobna vrata za samo 4400din. Dimenzije: sirina 80cm, stok 10cm, visina je standardna ne znam tacno koja. Mozete da narucite i druge dimenzije, mi smo cekali 3 dana da nam naprave i dovezu.
Slikao sam ih da vidite moja kakva su pa ako zelite broj javite privatnom porukom ili ovde. Trenutno nemam broj ali potrazicu vizit kartu.