kaca":enpxya20 je napisao(la):Nam su premestili radijator ne drugi zid, ako nekoga zanima to je kostalo 9000 din, deo parketa koji je ostecen jer je usla voda su uklonili i zamenice ga, a uradili su i osale sitnije popravke. Uglavnom to je to. Srecno svim novouseljenim komsijama!
Nama je to radio majstor sa gradilista, ima ih jos tu pa pitajte nekoga za informaciju.klavirstimer":2rnh8swu je napisao(la):kaca":2rnh8swu je napisao(la):Nam su premestili radijator ne drugi zid, ako nekoga zanima to je kostalo 9000 din, deo parketa koji je ostecen jer je usla voda su uklonili i zamenice ga, a uradili su i osale sitnije popravke. Uglavnom to je to. Srecno svim novouseljenim komsijama!
Draga Kaca, gospodin Ivan koga su na Forumu preporucili za premestanje radijatora nije dostupan, anije ni njegov kolega-navodno im to vise nije dozvoljeno. Kako ste vi to uspeli. Mi relativno hitnomoramo da prebacimo radijator u kuhinji. Molim za preporuku
Roki":cayekzm6 je napisao(la):Ne znamo gde ste vi ziveli do sada gospodine Pedja, ili radite za gradsku vlast, ali je evidentno da postoje mane i nedostaci, ne bi se sto ljudi zalilo da je sve u redu. Mi te stanove ne dobijamo na poklon nego ih debelo placamo. Da li ste razmisljali i o tome da neko nije sakupio novac za ucesce ,pa se zato nije uselio. Vi ste veliki srecnik ako je kod vas sve dobro, ali cemo mi bogami insistirati da se otklone svi nedostaci jer je grad sebe dobro obezbedio pa i mi trazimo pristojan kvalitet za cenu koja je kobejagi neprofitna.
astir":2m3ml31h je napisao(la):Što se tiče EDB jedna reč LAŽOVI
Evo obaveštenje koje je jednom rečju laž
Kada sam otišao jutros u EDB odgovor je da grad nije završio posao neke papire i da ne mogu da prihvate prijavu da dođem drugi put kada ne zna se?
Ljudi su kreteni nije mi jasno ko ih je terao da sami napišu datum koji ne poštuju.
Kakav Grad kakva EDB takva je i država.
Sada ponovo gubimo dan itd....
Imao sam i ja te papire ali lik iz šaltera kada je čuo adresu nije ništa hteo ni da gleda, nego je počeo priču " znate Grad nije ..."BILJANABB":3pxh80az je napisao(la):Postovane komsije,
Ja sam sinoc oko 18h bio u Zemunu u vezi prijave kod EDB i sve sam zavrsio za 5 minuta. Nije bilo guzve i nisam imao nikakvih problema. Trazili su mi kopiju ugovora-original na uvid i LK.
Pozdrav
Vaš ulaz će imati prijem kasnije tako da će i rok od 15 dana biti kasnije.SrKal":3pxh80az je napisao(la):Pa mi se do 15. izgleda necemo ni useliti...hoce li da nam iskljuce pre useljenja???