u potpunosti se slazem sa tobom, ali i sa 99% postova ovde. svi smo u pravu. svi smo postali ogorceni. dosli smo u situaciju da ih molimo za nesto sto cekamo 5 godina. svima su nam svi planovi i ocekivanja vezani za ove stanove sve to vreme, pa nas i najmanja odlaganja teraju da dobijemo ospice. naravno, ljudima koji istupaju ispred svih nas svaka cast i zahvalnost. ali, oni imaju posla sa #$%^&$##. juce je lepo receno kako se "lako" dogovarati sa njima. iskreno, nije mi jasno zasto su dozvolili da do ovoga dodje. mogli su uzeti 20ak miliona evra pred izbore, a dobili bi i nekoliko 1000 zadovoljnih ljudi sa pravom glasa. ovako ce dobiti nekoliko hiljada sigurnih nezadvooljnih glasaca. ali, to je neka druga prica.zasto na protestima ima tako malo ljudi? pa verovatno iz straha. siguran sam da nije nezainteresovanost, pa sam isto tako siguran da na nekom buducem protestu nece biti mnogo vise ljudi. takodje, bez obzira na to koliko smo svi mi u pravu, ne mozemo ocekivati da cemo dobiti sve informacije o troskovima izgradnje. pa kad bi nam to dali sami sebi bi iskopali rupu. moramo shvatiti sta je realnost i da je jedno ono sto zelimo, a drugo je ono sto mozemo dobiti tj. ono sto ce nam dati (kao da nam nesto daju i kao da im je to dedovina). za sada je tako. nazalost, ovo je Srbija, a ne Svedska. tako nam je kako nam se. ovde cu stati, jer ko zna sta jos mogu napisati. sva podrska nasim predstavnicama i puno poverenje!
daca":ihumbgsv je napisao(la):Tatici" je svaka na mestu. Svima nam se zuri da se uselimo, svi bi da ne platimo PDV i da kvadrat ima neprofitnu cenu. Ali, ono sto nam je i juce i sada u ovom postu objasnio, jeste realnost. I, svaka mu cast sto istupa u nase ime, svaka cast i na strpljenju da svakom ponovo objasnjava jedno te isto. Nikako ne smemo da zanemarimo zasluge te male grupe ljudi koji su se prvi licno eksponirali i koje podrzavamo. I, nikako ne smemo da dozvolimo da ovaj forum postane mesto nesuglasica, pa da i ono sto se moze u nasu korist resiti ode u propast.
Jos jednom, buduce komsije ne zaboravite da smo svi u istom kosu, budimo realni i jos mali strpljivi, nada da cemo sledecu zimu provesti u svojim stanovima i zajedno gledati kako nam deca rastu, mora nas odrzati.