Poštovane komšije, večeras sam sa porodicom obišao naše novo naselje. Iskoristili smo priliku pošto smo bili u komšiluku da Supruga i omladinac prvi put videli stan.
Bilo je oko 18:30 tako da nas je hvatio mrak ali ipak vredelo je.
Kako što to vidite iz priloženih fotografija asvatiranje je gotovo radi se na uređenju 'parka' klupa i ostalis sitnijih detalja.
Čuvari koji su bili tu rekli su da više nema velekih mašina i kamiona i da su ostale finese, naravno ako izuzmemo prvi red zgrada.
Kao što vidite osvetljenje je postavljeno ali nije još završeno nije popunjena zemlja koja će biti između trotoara i parkinga.
Moja procena je da ako počnu da prozivaju buduće stanare gotovih zgrada ove nezavršene u prvom redu mogu biti spremne za useljenje kada svi iz 'gotovih' završe proceduru. Komentar jednog od čuvara je bio da ovo što nije gotovo više ne može da smeta ostalom delu naselja jer nema više teških mašina.
Deo parkinga i prostora ispred I reda zgrada se lako može ograditi izolovati kada se tu bude avaltiralo.
Gotov asvalt.
'Parkić' još nije završen ali mi se čini da su poravnali teren.
Osvetljenje
Konačno je rešena misterija iskopa kod našeg naselja
To je prva u nizu zgrada koje gradi GDS (duvil2).
Zgrada će biti prilično blizu ali ne kako mi je to izledalo isprva.
Ako pogledate na drugoj slici namerno sam izostavio kućice koje se vide na trećoj slici.
Pa procenite koliko je to.