Abaxial":anacs8e6 je napisao(la):
MilisaV":anacs8e6 je napisao(la):
kad kupiš nov auto imaš garanciju pet godina ali si dužan da ga održavaš...
održavanje je sasvim normalna stvar. i lift se ne može porediti sa frižiderom. za razliku od lifta, frižider nema ni jedan pokretni deo osim vrata. uslovi rada frižidera su mnogo lakši nego uslovi rada lifta, vozila, šinskih vozila, i u skladu sa tim ide različito održavanje.
Upravo tako, sa razlikom da uvek mozes da odaberes bolji i jeftiniji servis!
http://www.stambeno.com/rs/view/?id=9&Itemid=35
Na ovo bi mogao biti odgovor(al nemora):
Kupite Skodu a servis za održavanje u garantnom roku zaključite sa Zastavom Automomili iz mije kovačevića. Ovaj je jeftiniji i bolji možda i nije ali je naš.
Dali će nam škoda priznati garanciju ako bude zatrebalo?
To je pitanje na koji rizik pristajemo kada kupimo malo vredniju stvar. U ovom slučaju malo više vrednu.
Možete reći ne zanima me sevis
rizikujem ako bude kvar plaćam svaku intervenciju. Pitanje je dal tako može svako od 24 vlasnika koliko ih ima uglavnom po ulazu.
Svi možemo da se pitamo dali će i šta će oni uraditi ali ja dok sam vozio nov auto nikada nisam video šta je majstor radio sa kolima i koje je ulje sipao. Ko zna dali je išta i radio ali dao je garanciju. Ja redovno plaćao servis. Sada mi je taj servis duplo jeftiniji ali nemam ni garancije ni ovlašćenog servisa a ni auto nije u cvetu mladosti.
Ne daj bože da rikne nešto krupno tih 80€ što svako od nas, kroz 2 godine, ikešira za servisiranje lifta bi bio ujed komarca za te popravke.
U ove 2 godine nemamo izbora. Ako mislite da može da se prevaziđe iznesite voleo bi da prođem jeftinije makar i za tih 200din mesečno za 50kvadrata (razlika stambeno-Thyssen).
Jedino je pitanje kakav je dogovor sklopljen na relaciji Grad-Ivođač-Iporučilac lifta?
Možda smo u onih 1050€/km2 platili to održavanje?
Po meni je to pravo pitanje ali na njega nemam odgovor.
Recimo plaćeno je 4.5€ po radijatoru za merenje onoj firmi za dve godine!
Možda je i servis?