KomšiniceMIMKA1980":1nk19jf2 je napisao(la):Komšije u brojevima 58, 56, 54, 52,50 će uskoro dobiti zakupce lokala (danas je osvanuo oglas u svim dnevnim novinama). Blago Vama, Vi ćete svoju toplotnu energiju deliti i sa vlasnicima lokala, dok nas, čije je zgrade radio Interkop, čeka "tužna" sudbina obzirom da LOKALI NISU UOPŠTE ZAVRŠENI,a toplotnu energiju plaćaju svi stanari koji su se uselili što za svoje stanove plus deo za (nezavršene i neuseljene) lokale kao i za neuseljene stanove.
На основу Уговора о одржавању власници станова плаћају накнаду месечно, преко уплатница ЈКП "Инфостан" и она за зграде без лифта износи 5,62 дин/м2 са ПДВ-ом, а за зграде са лифтом 8,66 дин/м2 са ПДВ-ом.dejanaa":1kek4s4y je napisao(la):ne razumem o cemu vi pricate sto se tice liftova, kakvo mesecno placanje za lift???? ko jos u bgd-u mesecno placa odrzavanje liftova. sta ima veze sto je nov?? hocete da kazete da ovi liftovi sto su stariji nisu pouzdani?? ne dolazi u obzir da bilo kome placam odrzavanje na mesecnom nivou. isto kao i do sada, zivim u zgradi koja ima lift i placam jednom godisnje sta treba i to je to. inace imam novi auto i sem servisa nista ne placam dodatno u odnosu na one koji imaju stari auto, mada bi i oni trebali da voze svoj auto na servis. zato to novo, pa, mora da se placa ne pije vodu i ne dolazi u obzir da bilo kome plaacam na mesecnom nivou, od mene nece dobiti ni dinar. ako su stariji liftovi pouzdani za ovaj noviji onda treba jos manja ulaganja.
sneska":1oicu8zu je napisao(la):Drage komsije, mislim da niste dobro shvatili celu pricu oko placanja odrzavanja liftova,
ako sklopite ugovor sa izvodjacom, napr, Thuss.... , ili bilo koji drugi nemate garanciju jos dve godine nego oko godinu dana ili manje jer je garancija zapocela danom ugradnje lifta a ne danom sklapanja nasih ugovora ili danom primopredaje,datum ce videti predsednici koji su preuzeli lift, zatim u 21 veku kada svoje racune placamo elektronski oni nam nude da skupljamo po tri eura u roku od sedam dana da im uplacujemo preko fakture, navodno ne mogu da sklope ugovor sa Gradskim stambenim i da to ide preko info stana jer nemaju mogucnost , ne primaju ih, ili sta vec, odgovor je nejasan ? Hoce da posluju , prodaju i odrzavaju liftove a mi cemo subotom uvece da idemo od vrata do vrata da skupljamo pare , ? Dalje ostaje Gradsko stambeno koje kaze mozete nama podneti zahtev a mi cemo odluciti da li hocemo da sklopimo ugovor sa vasom zgradom za odrzavanje lifta, ali prvi uslov je da svi tanovi budu useljeni sto jos sa nama nije slucaj, i tako moderno naselje neprofitni stanovi ima banalne probleme,.
Predlazem skup svih predsednika , dogovoricemo se za termin da na nivou iznesemo probleme i skupimo potpise stanara u svojim zgradama i grupno resimo probleme buke, zelenila, liftova.... itd
MMA":9ap88pfa je napisao(la):По свему судећи станари Интеркопових зграда неће добити вентиле за грејање јер фирма која треба да нам те вентиле достави је рекла :"да им Интеркоп дугује паре и да немају намеру да се уваљују у још већи трошак!"
дај Боже да није истина али...по том питању сам песимиста.
drugo je placanje kroz racun a drugo da ja nekoj firmi dajem na ruke pare, i da opet placam odrzavanje zgrade po kvadratu kao za zgradu koja ima lift.cyberserb":3crcac5h je napisao(la):На основу Уговора о одржавању власници станова плаћају накнаду месечно, преко уплатница ЈКП "Инфостан" и она за зграде без лифта износи 5,62 дин/м2 са ПДВ-ом, а за зграде са лифтом 8,66 дин/м2 са ПДВ-ом.dejanaa":3crcac5h je napisao(la):ne razumem o cemu vi pricate sto se tice liftova, kakvo mesecno placanje za lift???? ko jos u bgd-u mesecno placa odrzavanje liftova. sta ima veze sto je nov?? hocete da kazete da ovi liftovi sto su stariji nisu pouzdani?? ne dolazi u obzir da bilo kome placam odrzavanje na mesecnom nivou. isto kao i do sada, zivim u zgradi koja ima lift i placam jednom godisnje sta treba i to je to. inace imam novi auto i sem servisa nista ne placam dodatno u odnosu na one koji imaju stari auto, mada bi i oni trebali da voze svoj auto na servis. zato to novo, pa, mora da se placa ne pije vodu i ne dolazi u obzir da bilo kome plaacam na mesecnom nivou, od mene nece dobiti ni dinar. ako su stariji liftovi pouzdani za ovaj noviji onda treba jos manja ulaganja.
Ово је преуѕето са ценовника Градског стамбеног. Наравно да се одржавање лифта плаћа. Ни ја не знам о чему Ви причате
Ako mislite na dokumenat koji sam ja objavio ovde na sajtu prodao sam po istoj ceni po kojoj sam kupio.sundance":5is8aeab je napisao(la):PDV !!!
Ja stvarno želim da znam ko je autor navedenog letka sa tačkama o potrebnim dokumentima ???
??? Mogućesundance":5is8aeab je napisao(la):U prvom pregledanju sam ustanovio da je bar 5 tačaka totalna glupost ili nečije neznanje ili prosto diletantizam !!!
Ako je dokumenat nastao u bilo kom državnom - gradskom -agenciskom loncu, naše lepe države, ništa me nečudi to je očekivano.sundance":5is8aeab je napisao(la):Pa da li je moguće da je cilj što više izmoriti stado kako bi lakše stavilo glavu na panj ???
Mene ništa od strane države (šta god ona bila grad republika vlada mesna zajednica agencija uprava ova ona kraće VIŠEGLAVA AŽDAJA)sundance":5is8aeab je napisao(la):Nisam mogao da verujem da traže dokumenta i dokaze koje smo već morali da dostavimo pri konkurisanju za stan, razumem za Upravu prihoda ali ove gluposti - NE!
Probajte to organizovati. Teško u zemlji sVrbiji.sundance":5is8aeab je napisao(la):E, sad, bi mogla da se formira kritična masa pa da im se lepo traže instrukcije po pitanju povraćaja PDV-a, jer je očigledno da se neko baš z****** sa stanovnicima ove isisane zemlje...
Pozdrav i hvala na ukazanom, dokumenat koji je izazvao vašu sumlju obrisan :bash:sundance":5is8aeab je napisao(la):Pozdrav...
Ovu tezu treba ozbiljno uzeti na proveru.sneska":w77t31of je napisao(la):ili bilo koji drugi nemate garanciju jos dve godine nego oko godinu dana ili manje jer je garancija zapocela danom ugradnje lifta a ne danom sklapanja nasih ugovora ili danom primopredaje,datum ce videti predsednici koji su preuzeli lift,
Niko vam ne brani da otvorite tekući račun Skupštine Zgrade za to(čak mislim da postoji i obaveza), pa pored servisa još da plaćate troškove održavanja računa toškove prometa i sve što ide sa tim.sneska":w77t31of je napisao(la):zatim u 21 veku kada svoje racune placamo elektronski oni nam nude da skupljamo po tri eura u roku od sedam dana da im uplacujemo preko fakture,
Utom slučaju kada bi ispostavili račun za svakog vlasnika stana to bi značilo da sa svakim vlasnikom moraju da naprave ugovor! Zamislite pola hoće pola neće i šta onda. Ovako većina demokratski odluči a predsednik overi pečatom ugovor.sneska":w77t31of je napisao(la):navodno ne mogu da sklope ugovor sa Gradskim stambenim i da to ide preko info stana jer nemaju mogucnost , ne primaju ih, ili sta vec, odgovor je nejasan ? Hoce da posluju , prodaju i odrzavaju liftove a mi cemo subotom uvece da idemo od vrata do vrata da skupljamo pare
Podržavamsneska":w77t31of je napisao(la):Predlazem skup svih predsednika , dogovoricemo se za termin da na nivou iznesemo probleme i skupimo potpise stanara u svojim zgradama i grupno resimo probleme buke, zelenila, liftova.... itd
astir":icdc53wc je napisao(la):Ako mislite na dokumenat koji sam ja objavio ovde na sajtu prodao sam po istoj ceni po kojoj sam kupio.sundance":icdc53wc je napisao(la):PDV !!!
Ja stvarno želim da znam ko je autor navedenog letka sa tačkama o potrebnim dokumentima ???
Ne znam ko je autor.
Izgleda da nisam trebao da ih objavim. Ali to nije problem rešićemo lako. Kome buude trebalo šaljem link na PP
??? Mogućesundance":icdc53wc je napisao(la):U prvom pregledanju sam ustanovio da je bar 5 tačaka totalna glupost ili nečije neznanje ili prosto diletantizam !!!
Ako je dokumenat nastao u bilo kom državnom - gradskom -agenciskom loncu, naše lepe države, ništa me nečudi to je očekivano.sundance":icdc53wc je napisao(la):Pa da li je moguće da je cilj što više izmoriti stado kako bi lakše stavilo glavu na panj ???
Mene ništa od strane države (šta god ona bila grad republika vlada mesna zajednica agencija uprava ova ona kraće VIŠEGLAVA AŽDAJA)sundance":icdc53wc je napisao(la):Nisam mogao da verujem da traže dokumenta i dokaze koje smo već morali da dostavimo pri konkurisanju za stan, razumem za Upravu prihoda ali ove gluposti - NE!
Pazite mi joj tražimo da ona (država) vrati pare-PDV. Pa pre bi dali oči da im iskopamo.
Probajte to organizovati. Teško u zemlji sVrbiji.sundance":icdc53wc je napisao(la):E, sad, bi mogla da se formira kritična masa pa da im se lepo traže instrukcije po pitanju povraćaja PDV-a, jer je očigledno da se neko baš z****** sa stanovnicima ove isisane zemlje...
Pozdrav i hvala na ukazanom, dokumenat koji je izazvao vašu sumlju obrisan :bash:sundance":icdc53wc je napisao(la):Pozdrav...