Abaxial":2f0weu6q je napisao(la):
@astir, hvala puno i cestitke kumu i tebi na izvedenim radovima! Nasao vec takva vrata na internetu u Talarisu, kontaktirao sam ih , ali mi rekli da je rok isporuke 15dana pa me interesovalo koji je rok kod tebe bio, kazes 4dana. Ako moze jos pitanja, kakav je spoj konstrukcije pregradnog zida i PVC ugla terase? Da li iznad sanka prema pregradnom zidu sa susednim stanom prolazi struja i da li ona moze smetati pri rusenju? Sta je bilo sa popustom koji je odobren u Talarisu za kupce sa ovog foruma? Pozdrav.
Hvala.
Pa i meni su rekli za taj rok ali sam zamolio da izađu u susret. Iskombinovali postojeća vrata pokazna i radili novi štok budi uporan.
Zaboravio sam da pitam dali važi popust za sobna vrata :bash:
Baš mi se žurilo kada sam ukapirao da taj rad vrata nema u kombinaciji plati i nosi. Ostalo mi je u sećanju da sam kod njih video sobna vrata i da mi je pre mesec dana to bilo skupo.
Upropastio me je Merkur sa katalogom u kojem je cena bila 6-7000din, navlakuša a bilo u radnji 5 komada... (izjavio njihov radnik na tom odeljenju).
Ovakve reklame bi država trebalo da sankcioniše t.j. ako traje akcija a nemaju vrata na lageru da isporuče bez obzira koliko ih ljudi želelo. Ovako stave jedna vrata u ponudi i jure mušterije u radnju. da se izbaci klauzula u katalogu dok traju zalihe jer zaliha može biti i jedan ili 5 komada.
Zagi123456":2f0weu6q je napisao(la):
E sad pitanje za fiksni telefon.
Da li je neko isao negde i gde da uradi prikljucak telefonskog broja.
Ja treba da izvrsim samo prebacivanje broja pa me zanima koja je procedura.
Za fiknu liniju zvati na 9813 i sve završavate za 2min treba vam lična karta i podaci adresa ulaz br stana. Dobijete zavodni broj i čekate 15 dana ...
matijevic":2f0weu6q je napisao(la):
Standardna ponuda kablovski tv internet 10mb ruter za dva tri racunara
HD tjuner .Prva tri meseca 1 dinar posle 2480
Ostavio sam vam telefon pa proverite
Igleda da je SBB operater u naselju? Nije loše.
Kako je rešena situacija sa više televizora?
Nešto je priča da posle Olimpijade ukidaju 'analogne kanale' pa će biti samo digitala?
To onda ispada da će trbati za svaki TV po jedan HD tuner?