Ne znam kako se obracunava zajednicka struja ali mislim da je previse.Ja placam 200 dinara. Zanima me zna li neko da li I struja za garazu ulazi u tu zajednicku struju.
A sto se tice novog nacina obracuna grejanja I obrazlozenja za njega smatram da je licemerno. Naime, neposteno je reci da ukoliko se neko greje na struju nije trebalo da kupuje stan sa ovom vrstom grejanja. Ja I koliko znam sve moje komsije sa 5. sprata upravo smo hteli stan sa daljinskim grejanjem, a to sto ga nismo dobili sigurno nije nasa krivica. Uz to, pokusala sam prosli mesec da ugrejem stan sa daljinskim grejanjem I postigla sam poluhladne radijatore, 17 C stepeni u stanu I racun od 12000,00 za 40m2. Da bih dobacila do 20C grejem se na struju. Znaci visestruko sam u nepovoljnom polozaju, nemam grejanje, to malo sto ga imam papreno placam, moram da placam struju vise nego oni kojima je grejanje dobro I na kraju treba da participiram u njihovoj potrosnji. Dragi komsija, koji mislis da je to u redu, smatras li da bi bilo posteno I da stanove iz potkrovlja nekako stavimo na zajednicku potrosnju struje pa da vi tu participirate u nasoj potrosnji, mislim da bi to bilo ekvivalentno ovome.