[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=583028#p583028:fs5papbt je napisao(la):
alexii2018 » Sre Nov 21, 2018 2:10 pm[/url]":fs5papbt]Zdravo svima.
Jako dugo citam forum, i pre nego sto smo se odlucili da kupimo stan u G objektu. Zbog mnogo vise dobrih stvari nego onih sto nam se nisu puno svidele smo se odlucili za kupovinu. Odmah s tim smo prihvatili sve od GDS. Ne vidim razlog zaista da se toliko mraci. a pojedini bas to rade. Bice prelepo naselje, imace svega, zasto niste ljudi pozitivni. i mene na neki nacin brine kako ce ispasti, ali verujem da hoce, a ako bude nekih gresaka, trazite izmenu pa resimo sve.
Ovde moze svako da komentarise, ali previse je rekla - kazala. Za neke stvari sam se i pitala da li ste se lepo oko svega raspitali i znali unapred u sta ulazite.
INFORMACIJE KOJE MI IMAMO OD STARTA, a vidim da je to ovde najveca boljka, PARKING MESTA. Receno je da ce biti i slobodnih mesta, gde ce moci da se parkira ko hoce bez naplate, a bice i mesta za izdavanje, i tu ce biti rampe. Dakle kao u svakom novom kompleksu, tako ce i u ZK.
Koliko znam, parcela je od GDS, a mi smo samo kupili stan koji nam se svideo. nismo kupili ni dvoristte ni igraliste ni slicno. Kao zajednica stanara mozrmo da uticemo na nas ulaz i odrzavanje, ali msm da ne i na druge stvari.
Jer isto tako, nisu bili u moranju da nam prave parkove fontane, zelenilo , ako je to nasa parcela. tom logikom smo trebali svi dodatne pare pa da napravimo sta nam se svidja, oko nasih zgrada.
U svakom slucaju, drage komsije, kad ste vec izabrali nesto sto ce biti vas novi dom, radujte se svemu sto dolazi.