Pozdrav svim budućim komšijama!
Danas smo supruga i ja obišli gradilište, objekat C, prvi ulaz. Stan je dvosoban od 55.24m2 (onaj sa ostavom) da bude lakse pri prepoznavanju slika u nastavku.
Naša zapažanja su sledeća:
1. U razgovoru sa nekim majstorima i drugim ljudima na gradilištu, došli smo do informacija da su uvereni da će objekat C stvarno biti gotov do 21.09. Kazu da je trenutno na objektu C ukupno 4 ekipe parketara i da sve ide kako treba.
2. Ulaz u zgradu obećava, tj. ima dosta prostora, postoji "tampon" zona od okvirno 12-14 kvadrata izmedju dvoje ulaznih vrata u zgradu, sa malim prostorom bočno, gde ce verovatno biti sandučići.
3. Zgrada i stan izgledaju veoma dobro osvetljeni. Slike su pravljene oko 11h. Čak se i na slikama našeg stana koji je zapadno orijentisan vidi dosta dobra osvetljenost.
4. Stepenista deluju kvalitetno. Prostor na spratu je dosta dobar, nije skučeno kao u većini novoizgrađenih objekata. Na slikama se vide instalacije za PP zaštitu i hidrant.
5. Ulazna vrata stana deluju veoma dobro, robusno i kvalitetno. Nisam uspeo da vidim koji je brend u pitanju, tj nisam ni zagledao.
6. Poseban ormaric za struju i poseban za kablovsku, mrezu za kamere, interfon i slicno mi deluje kao praktično rešenje.
7. Parket, lajsne, vrata na unutrasnjim prostorijama su odlicni, i kvalitet izrade i ugradnje je za svaku pohvalu. Vrata za ostavu se interesantna, tj potpuno su namenjena ventilaciji ostave. Videcete na slikama, to su vrata sa letvicama pod uglom.
8. Postavljene su ogradice kod prozora spavace sobe. Fino izgledaju.
9. Postoji odvod za klima uređaj na desnom boku terase, koji je nekako neprimetan, što je dobra stvar.
10. Sa terase se jasno vidi da postuju dogovoren princip gradnje, u smislu "sendvič" zidova, pa čak i na bočnim zidovima izlaza na terasu.
11. Jedina greška i ono sto smatramo loše odradjenim, je spoljni zid od fasadne cigle. Na slikama se vidi da uopste nije prav. Kada se pogleda izmedju stanova, izgleda kao da je "ulubljen", a zapravo je majstor verovatno bio baš loš. Možda to tako i treba da bude zbog nekih držača tog zida, ali mi se čini da ipak ne sme da bude kriv.
Rezime: ne žalimo ni jednog jedinog trenutka što smo kupili ovaj stan. Jednostavno, čini nam se da je sve jako kvalitetno i dobro uradjeno. Pa čak smo videli i markirane tacke da se nesto popravi, npr. neki deo špaletne, a realno ne bi niko ni primetio da se to ne uradi. Mislim da je kontrola radnika na visokom nivou i zato sve izgleda ovako dobro.
Zanimaju me vaši komentari na sve ovo.
Pozdrav svima.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk