darkot":2nwc3aia je napisao(la):
Za ove klime nemam komentar, ostadoh bez teksta.
@Kanta svakako se slazem sto posto, jesmo mi pricali o estetici ali ovo je potpuno druga dimenzija i ne sme se dozvoliti.
Sto se tice ove ostavice, ja sam iznenadjen, i moram reci razocaran. To je bilo u svakoj grafici u momentu kada smo mi kupovali stan.
Evo ulaz D1 gde je prikazan taj dvosoban stan koji sada ima ostavu na mestu zajednicke:
I ne razumem komentar, gde to ima takva ostava i sta ce nam to. Odrzavanje je veoma otezano bez te prostorije, jer ce taj neko morati da nosi vodu iz garaze verovatno. I za 8 nivoa nece vodu nijednom promeniti, ovako nam je sada u staroj zgradi.
Drug u Becu u socijalnim zgradama ima ostavu za bicikle na spratu i bazen na krovu koji pripada spojenim lamelama. Mislim, sta ce njima to? :?
Moj komentar je bio iz ugla onoga što nam se u okruženju dešava.
Kvalitet gradnje deluje veoma dobro, i to je već dosta ljudi komentarisalo. Cena kvadrata, posmatrajući trenutne tržišne uslove, generalni skok cena kvadrata usled malih kamata stambenih kredita, nije toliko visoka.
Zato sam napisao da mi je cudno da uopste bude ostavljeno 30-35m2 za to, i da me ne iznenadjuje ako to nije tako.
U svakom slucaju, mozda je na svakom drugom spratu, provericu za par nedelja pa cu se vratiti na ovaj post.
To za Beč je vanpredmetno upoređivati sa ovim. Tamo nema onih koji stopiraju gradnju u celom Beogradu dok se Belvil ne proda bar 80%, a ovde je tako bilo do pre par godina. Zato tamo postoji konkurencija, spremna da se odrekne kvadrata da bi neko parkirao bicikle, ili da ulozi i napravi bazen na krovu da bi neko (drzava ili privatni kupac) izabrao bas njihovu zgradu, pa čak i ako je socijalna, tj. drzavna, ako si mislio na prave socijalne stanove...
Kod nas, konkurencije tog tipa nema...
Sent from my SM-G960F using Tapatalk