Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Gotovo je ovo.

Hiljade ljudi ide peske do Novog Sada i hiljade stoje sa strane i pozdravljaju ih.

Kraj radikalstine za sva vremena.

Ode Zemun:

Pogledajte prilog 227689
Kroz ceo Zemun, ceo, svi su izašli iz radnji, banaka, prodavnica i aplaudirali i podržali. Sa obe strane. Ljudi sa prozora i terasa mašu i aplaudiraju.

Dobro to je uglavnom centar zemuna,
videćemo dok budu prolazili kroz bataju...

Sreca pa nisu prolazili kroz novi grad ili kako se vec zove ona favela ispod altine,
tu bi verovatno pripucali na njih ili ih gađali šljunkom i ciglama...

Prekidajte proteste. Ne ljutite Zaharovu:

Ујединили смо представнике истока и запада јер смо против ове власти 😁
Да се забележи ово негде

Rusija polako menja plocu kako se priblizava otimanje NIS-a, verovatno je ovo i objektivan znak slabljenja Hulje.
Sada su protesti razumljivi Rusiji, to vise nije obojena revolucija.

Najveca opasnost za proteste je sada SAD.
Oni imaju istoriju besprizornog ponasanja u kolonijama.

Poslednja izmena:
Почетак саопштења Марије Захарове:
"Руководство Србије чини све да спречи драматичан развој догађаја. Органи за спровођење правног поретка делују професионално, уз поштовање права људи на мирно окупљање."
Овај део се односи на МУП. Тумачим да је ово скривена порука министру у оставци Дачићу, односно да је ово упутство на коју страну да се окрене када дође до отсутног тренутка.
Од петка и велике шетње на НБГ, МУП обезбеђује студентске шетње и блокаде.

Ma pusti to, nego nek kaže nama ona kako napreduje trodnevna specijalna vojna operacija? Jesu osvojili još neko predgrađe sela ili su zaglavali u blatištu...

Poslednja izmena:
За нас је тренутно много значајнији проблем ово

Почетак саопштења Марије Захарове:
"Руководство Србије чини све да спречи драматичан развој догађаја. Органи за спровођење правног поретка делују професионално, уз поштовање права људи на мирно окупљање."
Овај део се односи на МУП. Тумачим да је ово скривена порука министру у оставци Дачићу, односно да је ово упутство на коју страну да се окрене када дође до отсутног тренутка.
Од петка и велике шетње на НБГ, МУП обезбеђује студентске шетње и блокаде.
Cuo sam glasinu o nezadovoljstvu u MUP-u.
Navodno je jedinica koja u vecini ima ljude poreklom iz Krajine otkazala slepu poslusnost.

За нас је тренутно много значајнији проблем ово

Da. Sada ce nasi evrofili nauciti do koje mere su EU i USA protiv demokratije u kolonijama.

1738246558626.jpg

Inače, studenti su lepo dočekani i u Batajnici, leglu radiklaštine :love:

Pogledajte Dikica, potpisujem sve sto je rekao 1/1. Ali takodje sam i vise nego 100% saglasan sa greskama koje je naveo, a koje su bespotrebno napraljene. Evo ulinkovao sam bas odatle
Ovo sam poslao i nekim mojim kolegama koji su u protestu, cisto da uticu da se ovakve greske vise ne desavaju.

Nagledao sam se i ja svega i svacega na tom protestu, jeste bilo dosta toga neumesno
Čak sam vise puta pomislio kako je Jagodina bolje izgledala tokom mitinga nego Autokomanda tokom protesta - ali je sve ocisceno na kraju
Raspravljalo se na plenumu o tome, npr za naredne proteste apelujemo da se ne nosi alkoho - do sad toga i nije bilo jer su protesti bili dosta manji, uglavnom studentski i kratko su trajali. Ovo je bilo drugacije jer je teško regulisati situaciju kad je 200 000 ljudi prisutno

Vrh