Svaka čast Čodi! Možda i Baka dođe sledeći put. To bi bilo odlično. Svi ovi Jutuber i IDJ zvezde su mnogo bolji marketing i mnogo bolji doseg imaju u odnosu na nvo i nebitne likove.
Najbitnije je da se studentski protesti nastave na ovaj način, bez onih sviće, eko straži i tako tih tzv nvo. Dokle god je tako i mi apstinentni smo ponosno uz vas.
Danas sam odvezao kolege koje idu u šetnju u NS do FDU polazne tačke. Moram priznati da me je oduševilo to što je omladina i za mene mislila da sam student iako imam 36 godina, baš sam pomislio kako vredi negovati se, biti utreniran i mladolikog lica, da grupa studenata misle da si i ti student
Ovo je Dikić objavio, a ja Dikića izuzetno poštujem i cenim kao novinara i političara, kao i Šarovića koji je isto i novinar i političar, i jednako poštujem i Panovića koji je samo analitičar, ako oni kažu da je bila greška, to ja ne bi povezivao sa Informerom.
Polako, treba da budeš optimista, ali moraš da zadržiš i neku granicu u optimizmu. Ne moj da bude standardna boljka našeg naroda kada su očekivanja prevelika, pa bude bolno razočarenje. Emotivni ljudi su naročito skloni tome. Zato smatram da treba biti optimista, ali ipak zadržati umerenost. Na pravom smo putu u ovom trenutku, ali treba ostati hladne glave.