Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Na auto-komandi je sve bilo perfektno. Kritičare uvek pitam da li si bio i iskusio?
Jeste bilo pojedinaca koji su bili pod uticajem droge i alkohola, ali bi bila hipokrizija da toga nije bilo, pošto svi znamo da je to široko raširen problem u našem društvu.
Meni je bio interesantna percepcija mladog čoveka koji nije u ovoj priči

Sto je greska, zato sto ce informer da objavi? Nebitni, proslo je njihovo.

Trajalo je 24h sata, daj vise da se ne zaje*******avamo pod strahom od radikalske propagande.

Sta treba, 24 sata tisine?

je*******o te, znam gomilu ljudi rodjenih u prvoj polovini 1940ih, verovatno mnogima odavde su to roditelji ili babe i dede.

Zapitajte se kako su ti ljudi napravljeni.

Umiralo je hiljade ljudi po bitkama, logorima... pa se igralo kolo, bilo je pesme, a i deca su se pravila.

Mi mozemo svi u monahe da predjemo, informer ce naci nesto da nas blati.

Argument - ,,nije trebalo to jer ce informer i pink nesto reci" nije vise validan.

Svaki dan se odaje pocast 15 minuta dok nas drogirana govna sa ukjucenom muzikom na maks gaze.

Nova godina se nije docekala da se oda posta.

Docekao sam Novu godinu u tisini i to ne u masi vec sam za sebe. Nema niko pravo drugome da odredjuje kako se nosi sa tugom koju oseca.

Potpuna je zamena teza i glupost.

Sta se ovi na snimku raduju, imaju trubace...? Poginulo preko milion ljudi

Ja razumem da neko navija za neku stranu u tom ratu, ali ne shvatam zbog čega su Ukrajinci nacisti, a šta su onda Rusi? Komunjare?! Daj bre. Ljudi normalni, gurnuti u rat.
Tačno je front bliži Beogradu nego Moskvi, ali ne razumem potrebu Srba da toliko navijaju za jednu ili drugu stranu u tom bratoubilačkom sukobu?

Inače Evropska narodna partija (EPP), totalno podržava Ukrajinu, zalaže se njeno naoružavanje i za materijalnu pomoć.
Pogodi sa kojim izdajnicima Srpskog naroda oni sarađuju.
Ne, nije niko iz opozicije.

Ma nemoj mi molim te te relativizacije. Ukrajinsko društvo je duboko utopljeno u fašističkoj ideologiji.

1738263636387.png

nitogen

Meni je bio interesantna percepcija mladog čoveka koji nije u ovoj priči
Svaka čast Čodi! Možda i Baka dođe sledeći put. To bi bilo odlično. Svi ovi Jutuber i IDJ zvezde su mnogo bolji marketing i mnogo bolji doseg imaju u odnosu na nvo i nebitne likove.

Najbitnije je da se studentski protesti nastave na ovaj način, bez onih sviće, eko straži i tako tih tzv nvo. Dokle god je tako i mi apstinentni smo ponosno uz vas.

Danas sam odvezao kolege koje idu u šetnju u NS do FDU polazne tačke. Moram priznati da me je oduševilo to što je omladina i za mene mislila da sam student iako imam 36 godina, baš sam pomislio kako vredi negovati se, biti utreniran i mladolikog lica, da grupa studenata misle da si i ti student :)
Sto je greska, zato sto ce informer da objavi?
Ovo je Dikić objavio, a ja Dikića izuzetno poštujem i cenim kao novinara i političara, kao i Šarovića koji je isto i novinar i političar, i jednako poštujem i Panovića koji je samo analitičar, ako oni kažu da je bila greška, to ja ne bi povezivao sa Informerom.
Nebitni, proslo je njihovo.
Polako, treba da budeš optimista, ali moraš da zadržiš i neku granicu u optimizmu. Ne moj da bude standardna boljka našeg naroda kada su očekivanja prevelika, pa bude bolno razočarenje. Emotivni ljudi su naročito skloni tome. Zato smatram da treba biti optimista, ali ipak zadržati umerenost. Na pravom smo putu u ovom trenutku, ali treba ostati hladne glave.

Ma nemoj mi molim te te relativizacije. Ukrajinsko društvo je duboko utopljeno u fašističkoj ideologiji.
Ma da, pogotovo im je jak kult vođe.

:ROFLMAO:

Za fašizam treba vođe, alfa mužjak, a ne Zelja Nesrećni.

Prihvatam sve ostale atribute, prihvatam da ih ne voliš šta ja znam zbog čega. Možda zato što pokazuju kako se brani svoja teritorija, pa nam daju primer šta smo mi trebali da uradimo sa Kosovom '99? Ili što su nam uvek davali podršku u vezi tog Kosova?
A dobar deo Srbije navija za Ruse da uzmu što više od Ukrajne. Samo se ne ljutite kad nam uzmu Kosovo.

Izvini, ali reći za bilo koje društvo u Evropi sada 2025. da je utopljeno u fašističkoj ideologiji je neprimereno.

Svaka čast Čodi! Možda i Baka dođe sledeći put. To bi bilo odlično. Svi ovi Jutuber i IDJ zvezde su mnogo bolji marketing i mnogo bolji doseg imaju u odnosu na nvo i nebitne likove.

Najbitnije je da se studentski protesti nastave na ovaj način, bez onih sviće, eko straži i tako tih tzv nvo. Dokle god je tako i mi apstinentni smo ponosno uz vas.

Danas sam odvezao kolege koje idu u šetnju u NS do FDU polazne tačke. Moram priznati da me je oduševilo to što je omladina i za mene mislila da sam student iako imam 36 godina, baš sam pomislio kako vredi negovati se, biti utreniran i mladolikog lica, da grupa studenata misle da si i ti student :)

Ovo je Dikić objavio, a ja Dikića izuzetno poštujem i cenim kao novinara i političara, kao i Šarovića koji je isto i novinar i političar, i jednako poštujem i Panovića koji je samo analitičar, ako oni kažu da je bila greška, to ja ne bi povezivao sa Informerom.

Polako, treba da budeš optimista, ali moraš da zadržiš i neku granicu u optimizmu. Ne moj da bude standardna boljka našeg naroda kada su očekivanja prevelika, pa bude bolno razočarenje. Emotivni ljudi su naročito skloni tome. Zato smatram da treba biti optimista, ali ipak zadržati umerenost. Na pravom smo putu u ovom trenutku, ali treba ostati hladne glave.
Iskreno me obradovalo da studenti misle da si mladji. ne zezam te.
Barem neko je uspeo da uspori starenje.

Vrh