Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

E, ovo podržavam.
Eto vidite da i Perkan može da podrži protest koji ima smisla.

A da nije sve tako crno-belo, evo još jednog pokajnika i razočaranog sa protesta devedesetih i 2000te...

Ovog čoveka ti naši bajni studenti, ta naša "budućnost" na najgore načine napadaju unutar fakultetskih prostora.
Just saying... ništa nije crno ili belo, svuda su varijante sive...

Ima mnogo ovakvih glasova, samo se ljudi ustručavaju, uvedena je ta neka strahovlada jednoumlja gde se bilo kakvo iskakanje iz narative kažnjava.
Ali na izborima ljudi sami u boksu zaokruže šta preferiraju.

Zato ovi sa ulica misle da su pobedili.
Čuju samo sebe.
Većina ćuti i čeka svoj momenat.
Zato ovi sa ulica neće izbore, znaju da je ta većina značajna i da na izborima nemaju šanse.

Zbog svega ovoga Perkan vama ovde tupi da ne slavite - niste bre pobedili i nećete.

Poslednja izmena:
Ja samo mislim da ti ne želiš da priznaš da se uradilo nešto dobro mimo tvoj mišljenja pa prizivaš propast.
Ne nego ukazujem da ta "šaka dobrog" nije dovoljna za ogromnu cenu koju možemo platiti svi redom, ako normalizujem da je ulica mesto gde se vlast bira.

Naravno da Perkan podržava Antića kad je prešao na SNS stranu ili u najmanju ruku postao još jedan u nizu Ljilja Smajlović relativizera. 😁

V92 samo drobi o Antiću zadnjih par nedelja, odnosno citira ga i veliča. Meni je na osnovu toga odmah bilo jasno o čemu se radi.

Kad zasednu na vlast, garantujem ti, nastupa haos, osveta, udar na Crkvu, na identitet, na spoljnu politiku, Vojsku. Znam ja da vama ovo smešno zvuči, ali to nije zato što sam ja u krivu, nego vi niste svesni šta se šunja u grmu. Niste svesni opasnosti.
Ovo ti to ne mozes da znas. Ako imas neke informacije koje niko od nas nema, slobodno ih podeli. Ovako sebi smatras da si implicitno svesniji od svih nas, mozda je istina ali je malo verovatno.
Ja sam to na svojim leđima na teži način shvatio. Uvek fukara na kraju zasedne na lovorikama dobronamernih. Uvek! I zato je meni demokratski proces bolja, ili da kažem, manje loša alternativa. Sve i da su izborni uslovi loši, kako se tvrdi, što je takođe po mom mišljenju jedno obično pro....seravanje gubitnika koji ne može da animira narod normalnim putem, pa kuka na uslove trke - sve i da je tako, svejedno, opet su izbori bolja opcija, po milion kriterijuma.
Slazem se da je demokratski proces uvek bolja opcija, zato se i trazi da taj demokratski proces bude sto pravilniji. Ako tvrdis da kod trenutnih izbornih uslova nema mesta za poboljsanje, ili nisi iskren, ili nisi dovoljno razmislio o istom.
Ako je to narodno nezadovoljstvo toliko koliko kolege ovde tvrde da jeste, čemu pro....seravanje o izbornim uslovima. Pa ne može izborna krađa da anulira milione nezadovoljnih. Ona ima smisla samo kad je gusto, pa par desetina hiljada glasova prevagne ovako ili onako. Ovde se priča da je narod ustao, da su u SNS pukli, bla bla.... pa šta sviraju onda, idite na izbore i pobedite ga.
Isto se moze reci u suprotnom pravcu. Ako je SNS toliko uveren da je vecina za njega, prelazna vlada od 6 meseci tu nece nista promeniti. Cak ce zacementirati vlast jos jace. Svakako smo do sada na njihove konsultacije, formiranja, rekonstrukcije itd. izgubili i vise od tih 6 meseci.

Ovo je neverovatno, Psiha ebu studenti pa ga razvaljuju, a on ne sme da pisne, ako ih samo pipne dobice milion ljudi na ulici.
Pogotovo je to tesko za nekog njegovog mentalnog sklopa, punog sebe i bahatog.
Najpametniji, najhrabriji, najbolji, a ovamo ga neka deca urnisu.
Sad je postao kao mala maca, umiljat, odjednom je spreman da razgovara, trepce okicama, vise ne vice.
To je najbolji lek za bahate, samo ih ebati u zdrav mozak.

Треба дефинитивно увести лимит о броју дозвољених порука на дан по теми, неке теме су се буквално претвориле у монологе Котре и Перкана

Ako sam pravilno shvatio, ti priznajes shodno Bekijevom navodu, da si za Sns. Do sada si se predstavljao kao neopredeljen/neutralan jer nemas idealnog kandidata.
Za Bekija jesam. To sam napisao ubacujući se u njegove cipele. Zato me je pozitivno iznenadilo da je napisao da sa mnom i ostalim spomenutim članovima može normalno da diskutuje i da samo peckamo jedni druge.

A što tiče politiĉkog izbora, u biti sam bio neutralan godinama, ali su me jako iziritirale radikalske metode kojima se sns služi od pada nadstrešnice, i mislim da su time u ovom trenutku dobili dosta protivnika sa strane nas koji smo apstinenti.

Sada da su izbori izašao bi i drage volje glasao za političku opciju koja ima najviše šanse, a da nije sns

Podvlačim također da su ovi sada studenti dosta doprineli tome, jer da su umesto njih proteste vodili Sviće ekipa i slični koji su mi izuzetno iritantni, ili ekipa oko Ćute/Marinike i slični, znam da sigurno sada ne bih ovako gledao na ovu situaciju i baš bi me bilo briga.

Tako da ovo je neka fuziia dobre i neiskvarene energije studenata koja mi prija i koju podržavam, i besa ka SNS radikalskim metodama koje upotrebljavaju protiv studenata.

Ako bi ove proteste i sve oko ovih protesta preuzela ekipa Ćuta/Marinika & Co, ili ekipa poput Sviće i tako neki NVO, nema šanse da bi to mogao dalje da podržavam.

Mislim da je ovo možda i jedina stvar koja je mogla da se desi da je mi apstitneti podržimo.

A što se tiĉe našeg forumskog kolege Bekija, on će mene gledati kao bota sve da fotografišem glasački listić i sve da vidi šta sam sve nakupovao za studente i preko kolega sa posla koji su uĉesnici protesta (dosta njih su ljjdi koji su pre godinu-dve završili faks) predao studentima kao vid podrške.

Jednostavno za Bekija sam bio i ostao SNS bot bez obzira na sve to.

Poslednja izmena:
1738153238384.png

Počela je "kesa sa peskom" da puca:

To be continued...😊😊😊

Zašto je junak ako nije ništa uradio?
Treba pitati autora. To sam postavila kao naznaku da informacije koje po samoj definiciji sprege sns vlasti i policije ne bi trebalo- počinju da "cure". Moguće da je baš on prosledio fotografije (nisu dokazali) pa otud potreba da ga Mišić Stevan naziva junakom. Mišljenja sam da "nije bitno da li je mačka crna ili bela, bitno je da lovi miševe", tako da u ovom trenutku je bitnije da se skuplja i obelodani što više dokaza protiv sns-a da kad se budu stvorili uslovi, tužilaštvo konačno počne da samostalno radi svoj posao a za junake ovog tipa ima vremena.

Ne nego ukazujem da ta "šaka dobrog" nije dovoljna za ogromnu cenu koju možemo platiti svi redom, ako normalizujem da je ulica mesto gde se vlast bira.
Postojeci izbori u Srbiji su smejurija. Bio sam dva puta posmatrac Crte, i nista, ali nista tu nije demokratski. Plus RTS nije servis gradjana Srbije vec korumpiranih mafijasa koji je propagadni servis, malo umiven. Ovde se vlast ne bira nego otima. E kad krenemo tako, onda je bas sve dozvoljeno. I nemojte pricati o demokratiji. Prihvatite da ce biti zrtava ovog sramotnog izdajnickog, korupiranog i kriminogenog rezima. 15 ljudi u Novom Sadu, 8 u Barajevu, 10 u Ribnikaru, 9 u Duboni, niz je jako dugacak. Sad je red na SNS, SPS i saltelite da stradaju a lepo bi bilo po redu od 90 tih pa do danas. Da slavimo rad, znanje, stvaralastvo, odgovornost, siromasni jesmo ali mozemo biti dostojni svojih predaka i ostaviti pristojnu zemlju generacijama koje dolaze. I da razbijem tu famu o stranom uticaju. Nema ga uopste. I vrlo su frustrirani time (i ove ubice na vlasti ali i zapadni sponzori). Kod Srba ako nesto ne moze da se kupi za pare odmah izaziva frustraciju. I na tome za sad, svaka cast studentima.

Ови се поломише око обраћања, оставки, нема предаје и штатијазнам, а никога није брига више БРЕ!

Пала влада! Па шта.

Лансирају новог премијера, који не уме да си сипа пиво! Ало бре.

Идемо у Нови Сад 1.2. и тоето.

Vrh