Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Pogledajte Dikica, potpisujem sve sto je rekao 1/1. Ali takodje sam i vise nego 100% saglasan sa greskama koje je naveo, a koje su bespotrebno napraljene. Evo ulinkovao sam bas odatle
Ovo sam poslao i nekim mojim kolegama koji su u protestu, cisto da uticu da se ovakve greske vise ne desavaju.
Ovaj lupa kao i svi desnicari, pogledao sam samo prvu zamerku, dalje nisam gledao.
Kaze studenti su igrali kolo i radovali se na Autokomandi, umesto da tuguju.
Pa prijatelju, blokada je trajala 24 h, ne mogu 24 sata da budu ko na sahrani.
Imaju oni svakog dana period kad odaju pocast, i to je vise nego dovoljno, i bas nam naprotiv treba vesela atmosfera i optimizam, a ne litije za kojima zude ovi desnicari.
Ja i dalje tvrdim da su najveci neprijatelj Srbije desnicari, neki svesno neki nesvesno, ne znam gde spada ovaj Dikic.

Krenite zajedno u teretanu :love:
Teretana + rekreativno brazilska džiudžica, zdrav način života, izbalansirana ishrana, odgovarajuća suplementacija i kvalitetnih 7-8 sati sna su za mene ključ dobrog izgleda i usporenijeg starenja u odnosu na moje vršnjake.

Naravno, nemoguće je napraviti promenu preko noći, ja sam 18 godina u ovome, praktično pola života obzirom da sada imam 36 godina (ove godine punin 37), i moram da priznam da mi izuzetno prija to što me redovno startuju devojke 10-15 godina mlađe od mene, na Instagramu kada mi je otvoren profil bukvalno dobijam do 10+ dodavanja dnevno uglavnom od devojaka koje su najmanje 10g mlađe od mene.

Mislim da je jako bitno za svakog da bude u treningu, idealno je krenuti u dvadesetim ili ranije i onda kad dođeš u srednje i kasne tridesete da ti ljudi daju 10+ godina manje i plus da te redovno startuju mlađe devojke koje ti traže liĉnu na uvid kada im kažeš koliko godina imaš jer ne mogu da veruju šta su čule.
Kada tako postaviš život, onda si lagan ;)

Moje vršnjake koji nisu u treningu sigurno 5-10 godina nisu doživeli da ih startuju ribe ovako rendom, a onda dolazi i nervoza i sve ostalo...

Poslednja izmena:
Ovaj lupa kao i svi desnicari, pogledao sam samo prvu zamerku, dalje nisam gledao.
Pogledaj ipak do kraja pa donesi sud. Dikić nije desničar, više su mu građanski stavovi.

Ali svakako da desničare ne treba isključivati jer uz apstinente i nezadovoljne glasače sns-a mogu da naprave ozbiljnu prevagu na izborima.

Evo i ja sam više tih desnih stavova nego građanskih, i teško da bih glasao za standardne građanske opcije, ali bih za ovakve likove poput Dikića, jer on iako je građanista prihvatljiv mi je

Opet je bilo gazenja. Na protestu IMZ-a u Palmoticevoj udarene kolima dve osobe.
Hulje ne odustaju.

Ovo je u stvari za crnu stranu medalje ali sam pogresio.

Реално, ништа не утиче на објективну оцену старења појединца, као родитељство. Тако да Деки, можеш ти да цинцулираш колико хоћеш са тим другим факторима, кад сви знамо зашто си младолик.

Kaze studenti su igrali kolo i radovali se na Autokomandi, umesto da tuguju.
Pa prijatelju, blokada je trajala 24 h, ne mogu 24 sata da budu ko na sahrani.
Imaju oni svakog dana period kad odaju pocast, i to je vise nego dovoljno, i bas nam naprotiv treba vesela atmosfera i optimizam, a ne litije za kojima zude ovi desnicari.
Ja i dalje tvrdim da su najveci neprijatelj Srbije desnicari, neki svesno neki nesvesno, ne znam gde spada ovaj Dikic.
Pa i na sahrani se kod nas na kraju ljudi skupe u restoran, pojedu, popiju i opuste se malo, drustvena odbrana od stresa i bola.

IMG_8607.jpeg
П

Ovaj forum je blago 🤣🤣🤣
Jedan se hvali kako izgleda, kao da će to trajati večno jer mnogo vodi računa o svom izgledu.
Drugi kaže da će ga roditeljstvo pogurati tamo gde mu krštenica nalaže.
Treći se divi prvom...(neki mu vrv zavide) i dok on narcisoidno uživa u instaću, četvrti priča o atmosferi nakon sahrane.
Život ukratko...
P.S.Msm lepo je voditi računa o svom zdravlju(taj deo je za svaku pohvalu) ali možda bi trebalo malo zaustaviti se i razmisliti ko te "zapraća" samo zbog izgleda i/ili zbog onog što se vidi kroz slike (hint:💲💲💲).
U poverenju: mene su plašili likovi koji su se ložili na mene a mlađi su 11g. od mene( nisam M.) znajući kolika je raz.u godinama :oops:, nije mi imponovalo, ali to sam samo ja i sve ovo je više za crnu str. nego što je za zlatnu (od '90ih je počeo baš intezivan razvoj golden digger-sica).
Ali uprkos svemu navedenom: različitosti a posebno poštovanju drugačijeg mišljenja ovaj forum zlata vredi.😁😁😁

Ova studentska setnja BG - NS je najbolji politicki potez u novijoj istoriji Srbije, bukvalno su razbucali SNS.
I to upravo kroz radikalska uporista Batajnicu, Pazove, Indjiju i dalje kroz Srem, a doziveli su ovacije, sto rece jedan student docekuju ih kao oslobodioce.
Fenomenalan propagandni potez, svaka cast.

1738323043-Serbia_Protests_15950_b-1200x800.jpg

Реално, ништа не утиче на објективну оцену старења појединца, као родитељство.
Nisam siguran da razumem. Da li misliš da roditeljstvo podmlađuje ili ubrzava starenje?

ali možda bi trebalo malo zaustaviti se i razmisliti ko te "zapraća" samo zbog izgleda i/ili zbog onog što se vidi kroz slike (hint:💲💲💲)
Ima i toga sigurno. Dobijem tu i tamo i praćenje od influenserki/devojaka sa velikim profilima (preko 50-100K pratilaca). Ali prija mi to, iskreno. Bolje tako nego da sam u situaciji da neće ni jedna me pogleda

Ovaj forum je blago 🤣🤣🤣
Jedan se hvali kako izgleda, kao da će to trajati večno jer mnogo vodi računa o svom izgledu.
Drugi kaže da će ga roditeljstvo pogurati tamo gde mu krštenica nalaže.
Treći se divi prvom...(neki mu vrv zavide) i dok on narcisoidno uživa u instaću, četvrti priča o atmosferi nakon sahrane.
Život ukratko...
P.S.Msm lepo je voditi računa o svom zdravlju(taj deo je za svaku pohvalu) ali možda bi trebalo malo zaustaviti se i razmisliti ko te "zapraća" samo zbog izgleda i/ili zbog onog što se vidi kroz slike (hint:💲💲💲).
U poverenju: mene su plašili likovi koji su se ložili na mene a mlađi su 11g. od mene( nisam M.) znajući kolika je raz.u godinama :oops:, nije mi imponovalo, ali to sam samo ja i sve ovo je više za crnu str. nego što je za zlatnu (od '90ih je počeo baš intezivan razvoj golden digger-sica).
Ali uprkos svemu navedenom: različitosti a posebno poštovanju drugačijeg mišljenja ovaj forum zlata vredi.😁😁😁
sta je "golden digger"?

Roditeljstvo apsolutno ubrzava starenje. Svako dete vam je.min dve godine loseg spavanja.
Ja imam troje dece.

Nisam siguran da razumem. Da li misliš da roditeljstvo podmlađuje ili ubrzava starenje?
Ја ништа не мислим, само запажам. Нпр. на прослави 20г. матуре само двоје из разреда није имало децу, а само двоје из разреда је изгледало 10 година млађе од свих осталих. Игром случаја, ради се о истим особама.

Такође, треба бити пажљив око употребе речи. Родитељство нити убрзава, нити успорава старење, већ чини да особа објективно изгледа старије. Додао бих - и зрелије.

Такође, треба бити пажљив око употребе речи. Родитељство нити убрзава, нити успорава старење, већ чини да особа објективно изгледа старије. Додао бих - и зрелије.

da ti budem iskren, ja sam dobio pohvale da izgledam mladje xD
iako slabije spavam i sve to, a pritom nisam ja toliko u treningu
mislim da vise to utice sto mnogo manje radim i nemam stresa uopste oko posla
dete mi je samo nekako ubacilo dimenziju, imam osecaj da vidim sire, vise, dublje sto god

jbg sada sam u onom fazonu, trebalo je ranije da imam decu

Da vas ne bi strefila srčka kad pročitate u Informeru, obavestiću vas ja, ali ja ću polako, da vas ne iznenadi samo naslov.

Dakle, spremite se, sedite, udahnite.

Ako ste spremni, stiže - studenti imaju i seks za vreme blokada 😱

Da vas ne bi strefila srčka kad pročitate u Informeru, obavestiću vas ja, ali ja ću polako, da vas ne iznenadi samo naslov.

Dakle, spremite se, sedite, udahnite.

Ako ste spremni, stiže - studenti imaju i seks za vreme blokada 😱
Kolko sam cuo na pravnom imaju radnu grupu za suzbijanje seksualnih odnosa

Vrh