Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Nemojte mi samo ovih licemjernih ljigavaca iz Brisela koji podržavaju naciste u Ukrajini.
Ja razumem da neko navija za neku stranu u tom ratu, ali ne shvatam zbog čega su Ukrajinci nacisti, a šta su onda Rusi? Komunjare?! Daj bre. Ljudi normalni, gurnuti u rat.
Tačno je front bliži Beogradu nego Moskvi, ali ne razumem potrebu Srba da toliko navijaju za jednu ili drugu stranu u tom bratoubilačkom sukobu?

Inače Evropska narodna partija (EPP), totalno podržava Ukrajinu, zalaže se njeno naoružavanje i za materijalnu pomoć.
Pogodi sa kojim izdajnicima Srpskog naroda oni sarađuju.
Ne, nije niko iz opozicije.

Peške do Novog Sada!

1000023402.jpg

Inace, studentski protesti doveli su do toga da medju obicnim ljudima u regionu, Srbija po prvi put posle 35 godina pocinje da zavredjuje neko postovanje. Takve sam poruke dobio iz Hrvatske recimo.

Ljudi su pomislili da bi i oni mogli da se p obune. Predstojeci bojkoti trgovinskih lanaca mogu biti primer zajednicke akciej zbog drugih problema.

Anarhisticki nacin organizovanja studenata u Srbiji postaje inspiracija za ceo svet.
Nasa prica postaje svima razumljivaprica borbe obicnih ljudi protiv zla.

У окружењу само Румунија и Црна Гора имају примере успешног колективног бунта.
Nadajmo se da cemo i mi imati uspeha.
Svako u svom okruzenju treba da siri pricu o dubini zla protiv koga se studenti bore.

Nemojte mi samo ovih licemjernih ljigavaca iz Brisela koji podržavaju naciste u Ukrajini.
fascinira cinjenica koliko je ljudi u srbiji spremno da proguta svako g***o koje razni bokani, kapetani dragani, urosi suvakovici, nikole sajinovici, ljilje smajilovic, ljubise ristici, sase borojevici i ostali seselji svakodnevno prosipaju po vucicevim prozapadnim medijima tipa, aktuelnosti, vesti, sarapa, jovana jeremic...

To sve nije dovoljno.
Dok RTS nije slobodan sve je nista.
Pokazuje se da je dovoljno imati Tv dnevnik za vladanje Srbijom.
Oni mogu i ovako da vladaju do 2027. I usput da lazu, pljackaju i ubijaju.
РТС није толико битан, колико РЕМ. Радикали гледају само и искључиво Хепи. РЕМ је тај који мора да истински регулише медијски простор, укључујући и РТС.

Ma bitan je i rts nemojmo se zavaravti...
Da nije dali bi ga još juče al ga grčevito drže!
Dobar deo populacije (starije naravno) po navici obavezno baci pogled na dnevnik...
Da. RTS je najbitniji.
Tamosnji urednik informativnog programa, po imenu Zoki je tesko radikalsko djubre koje se folira da je nepristrasano, slicno kao tzv patrijarh.

Ovo podržavam, iako smatram da ih treba smanjiti za 100%, svakako je korak u dobrom pravcu.
Jedino strani državljani bi trebali plaćati školarinu na državnim fakultetima.
ok je ovo, isto što je ok i pad vlade, samo nebitno. treba im oberučke uzeti sve što daju bez zahvaljivanja, sve dok ne daju i vlast. e onda ne moraju više ništa, osim da budu procesuirani...al to se već njih ne tiče :)

Што је то прерогатива средњег века?
И дајте више са борбом добра и зла. Постоји добро и постоји одсуство добра које се зове зло. Нема борбе. Има само указивања да добро одсуствује.

Што је то прерогатива средњег века?
И дајте више са борбом добра и зла. Постоји добро и постоји одсуство добра које се зове зло. Нема борбе. Има само указивања да добро одсуствује.
Tada je bilo religioznih pokreta koji su tako hodali zemljom u boziju slavu.
Mislim da postoji zlo, ne kao odsustvo dobra, nego bas zlo.

sveti avgustin je pisao ovo sto prle kaze, zlo je odsustvo dobrog
ima u njegovim ispovestima

Vrh