Kakav spin jbt - pa ti si stvarno šampion.На крају крајева, људи који нису вољни да предају власт ни не заслужују да је имају у једној демократији
A ko će da utvrdi "ekspertizu" dotičnih?i da se ista zameni vladom nestranckih eksperata
A ko je studente ovlastio da bilo šta proglašavaju?Najbolje bi bilo da studenti proglase da vladu Srbije smatraju nesposobnom da obezbedi postovanje zakona
Српска православна црква (СПЦ) оградила се од ставова изнетих у тексту на свом званичном сајту, у ком је оцењено да студенти "живе у паралелним универзумима", наводећи да текст одражава једино лични став потписника, и ни на који начин не одражава став патријарха Порфирија.
Privremenu vladu mogu da cine recimo profesori u penziji ili akademici.A ko će da utvrdi "ekspertizu" dotičnih?
Pera je za mene ekspert, za tebe nije... šta ćemo onda..
To o čemu govoriš ne neizvodljivo.
Kakav spin jbt - pa ti si stvarno šampion.
"da predaju vlast" - kome? Ulici?
"ne zaslužuju da je imaju u demokratiji" - what?
Dakle, Vučić nije demokrata, jer neće na ulici da preda vlast koju je na izborima osvojio, i ne može više da vlada u demokratiji, čak ni da dobije neke buduće izbore?
Wau - priznajem da si me zatekao sa ovim biserom, obično levom rukom ismevam gluposti koje ovde prosipate, ali ova me je baš uposlila.
A znaš šta je posebno smešno u toj logici?
Niko od vas da se zapita - a koji moj kvalifikuje tu ulicu, i te na ulici, da preuzmu vlast?
Evo koliko vidim, studenti pljuju Mariniku, ovi neće jedne, drugi neće druge...
Ko je sad taj koji ima mandat, legitimitet da preuzme?
U čije ruke se mi to kolektivno stavljamo?
Evo, hoću da Vučić meni preda vlast.
Što da ne - na tu vlast imam pravo ko i bilo ko drugi u ovoj zemlji.
Jel može tako? Naravno da ne može.
Једини функционалан историчар који има јасну свест и који би могао да предложи модалитете како се враћа држава на ноге је проф. Чедомир Антић.
Kakve obe strane?Ниједан правник, економиста у списку Перкане....Нама су потребни сада људи од интегритета и искуства са обе стране да врате институције назад на ноге.
Једини функционалан историчар који има јасну свест и који би могао да предложи модалитете како се враћа држава на ноге је проф. Чедомир Антић.
Aaaaaa.... vidi vidi...Ljudi ovo je borba protiv fašista. Nemojte fašiste predlagati.
MIslim da u slucaju raspisivanja izbora treba samo nastaviti proteste.Ljudi ovo je borba protiv fašista. Nemojte fašiste predlagati.
Taj čovek je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Svaka odluka koju je do sada predsednik donosio pokazala se ispravnom. Nema niti jedan razlog da neko sumnja u budućnost njegovih odluka. Predsednik Srbije, ono što znam, uvek će svaku odluku donositi u interesu naše države i našeg naroda.Idemo na izbore već u martu? Šta čeka Srbiju posle ostavke Miloša Vučevića - Stručnjaci uvereni u samo jednu stvar!Å ta Äeka Srbiju posle ostavke MiloÅ¡a VuÄeviÄa - StruÄnjaci uvereni u samo jednu stvar!
Srbija bi posle ostavke premijera MiloÅ¡a VuÄeviÄa mogla na vanredne izbore veÄ u martu!informer.rs
Predsednik države Aleksandar Vučić obratiće se ovim povodom u 20 sati, odmah nakon vanredne sednice Vlade Srbije koja je zakazana za 19 časova, na kojoj će prisustvovati.
Poslanik SNS Dejan Bulatović kaže da odluke koje su pred nama treba da donese čovek koji ima najveći autoritet i najsnažniju podršku našeg naroda.
- Taj čovek je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Svaka odluka koju je do sada predsednik donosio pokazala se ispravnom. Nema niti jedan razlog da neko sumnja u budućnost njegovih odluka. Predsednik Srbije, ono što znam, uvek će svaku odluku donositi u interesu naše države i našeg naroda - naglašava Bulatović.
vec u martu izbori, bez oslobodjenog RTS-a?
Ko ide na takve izbore je radikal.
Aaaaaa.... vidi vidi...
Sad se ne slažemo oko eskperata...
Pa meni su "tvoji" eksperti fašisti.
Šta ćemo sad?
Ko će da vlada?
Ovo je samo mala pokazna vežbica da vidite koliko je ideja "ekspertske" vlade glupava i neizvodiva.
Izvodiva je da neko nametne "svoje" eskperte. Ali ako nema konsenzusa ili većinskog prihvatanja jedne takve varijante, onda to nije ništa drugo nego puč.
Namećeš neizabranu i ničim legitimnu grupu ljudi da mimo zakona i procedure zasedne na vlast i vlada.
Sjajni ste!
Prosto sjajni!