Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

... ili ćemo imati najavu novih izbora, pa onda opoziciono-studentski karambol oko toga "izlazimo ili ne", par makljaža sa navijačima prilikom upada u institucije i onda konačno izbore na kojima će neke opozicione partije prihvatiti, neke ne... i konačno, nastavak vlasti SNSa do momenta dok ih neko stvarno ne pobedi na izborima.

ljudi, radi vas čovek, ali ono, šampionski, a vi se ložite ko hepo kocke i palite ražanj, a zec u šumi.

naivni ste do koske.
ali stvarno!
očigledno nisi svestan koliko ugnjetavanje svih ovih godina trpi narod koji nije za SNS...a

očigledno nisi svestan koliko ugnjetavanje svih ovih godina trpi narod koji nije za SNS...a mislim da tek nisi svestan nivoa ugnjetavanja kojem će SNS-ovi saputnici biti izloženi posle pada vlasti.
Nikakvo ugnjetavanje ne dolazi u obzir, vi ste ljudi pismeni, demokrate, evropejci, svezubi i umiveni.
Nije vaš nivo da se spuštate na taj nivo, znojite i ugnjetavate nekoga.
Jel tako? Tako je!

Shvati, igrate meč protiv teniskog Đokovića na pet setova, imate prednost posle 40:40 u prvom setu, na vaš servis, i proglašavate pobedu.
Pa to je naivno, Ljubo moj dragi - da ne kažem nešto drugo.
Igramo mech protiv ludaka i ubice spremnog na sve.
Sto taj tvoj hrabri Djokovic nije nikad apristao da se suoci s nekim u studiju?

Igramo mech protiv ludaka i ubice spremnog na sve.
Sto taj tvoj hrabri Djokovic nije nikad apristao da se suoci s nekim u studiju?
Pravo da ti kažem, i ja sam se isto pitao...
Ali kad vidim nivo diskusije ovde na temi, mogu da ga razumem... ima on pametnija posla... ;)

očigledno nisi svestan koliko ugnjetavanje svih ovih godina trpi narod koji nije za SNS...a mislim da tek nisi svestan nivoa ugnjetavanja kojem će SNS-ovi saputnici biti izloženi posle pada vlasti.
Promeniće on opet stranu, protiv kradikala 2000tih, sada za kradikale, sutra opet protiv njih...

ali veruj, dozlogrdilo nam je svima posle dugih i teških 13 godina...
Dva miliona glasova protiv Vučića i stvar završena bez mnogo frke. I bez mnogo ugnjetavanja, fiktivnog ili stvarnog.
Ako je ugnjetavanje toliko koliko kažeš da jeste, nema te izborne krađe koja toliki narod može da anulira. Imate zicer, samo treba olovka i papir... i gotovo!

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
ljudi, radi vas čovek, ali ono, šampionski, a vi se ložite ko hepo kocke i palite ražanj, a zec u šumi.
Radi agencija, od onih prenosnih toaleta na autokomandi je jasno postalo da se promenila ploča.

Opozicija i studenti će svakako izgubiti legitimitet ako pokušaju nelegalnim sredstvima da sabotiraju izbore. Neće moći za sebe da tvrde da nisu anarhisti.

Dva miliona glasova protiv Vučića i stvar završena bez mnogo frke. I bez mnogo ugnjetavanja, fiktivnog ili stvarnog.
Ako je ugnjetavanje toliko koliko kažeš da jeste, nema te izborne krađe koja toliki narod može da anulira. Imate zicer, samo treba olovka i papir... i gotovo!
Sit Back & Relax

Vreme je da studenti posete americku ambasadu i objasne svoje zahteve.
Kad završe sa žalopoljkama na račun ovog zlozemlja u kojem živimo, mogli bi i da se požale kako naša neligitimna vlast, koja je izmajmunisala izbore, nelegalno plaća reket Amerikancima i kupuje uticaj kroz davanje zemljišta GŠ za gradnju nekog tamo hotela... kriminalci i hulje..... oh wait, nemoj to :)

Pazite vrhunsku foru: večeras Žvala najavi ostavku!
I raspiše izbore.

Pozove opoziciju na dogovor oko izbornih uslova, ko hoće hoće ko neće ne mora.
Zamoli studente da se sklone, jer su zahtevi ispunjeni i nemaju šta više da traže na ulicama.
Dobili su i što su tražili i što nisu tražili.

I sprovede parlamentarne i predsedničke izbore.
SNS vlada u tehničkom mandatu do tada.
Nema prelazne vlade, dream on, neće da se desi.

Pa ko hoće hoće, ko neće, bez njega se može.
I ajd sad nemoj učestvovati!
:)

E to bi bilo zaista vrhunski!

Poslednja izmena:
Cudno je kako se taj "politicki genije", "taj Djokovic politike" kako ga nazivaju njegovi botovi, plasi objektivnog informisanja, sagovornika u studiju, cak i Olje Beckovic....
Bez prelazne vlade ne moze biti izbora.
Svako ko danas poziva na izbore bez da su mediji slobodni porucuje nam da radi za Hulju i zlocinacku Sluzbu.

Savo Manojlovic: "Teška vremena ne trpe suptilnost, već traže istinu. A oko istine nema kompiomisa. Vlast koja je crtala faluse po školama sedmogodišnje dece nema više pravo da odlučuje šta je normalno u ovoj zemlji. Tim ljudima ništa ne možeš verovati. Jer, ako smo nešto naučili, to je da su spremni na sve."

Savo, sa njegovih 15 ipo glasova (metafora) može ovome da p....dne u čabar, objektivno.
Po istoj logici, ideologija povraćanja po srpskoj zastavi tek nema prava da odlučuje šta je normalno.
Nije to Savo radio, ali pleše u istom kolu, dakle isti je, pa time podložan kritici.

Vlast koja je crtala faluse po školama sedmogodišnje dece nema više pravo da odlučuje šta je normalno u ovoj zemlji
Reče čovek koji podržava zloupotrebu dece zarad nelegalne promene vlasti, mimo demokratkih izbora.
Nazdravlje!

"Dobro nam je ovako" je pogrešno pitanje.
Ne postoji jedno opšte "dobro". Imaš sedam miliona "dobro" ili "loše" u ovoj zemlji, svaka sudbina je različita.

Treba pitati može li nam biti "bolje".
Može naravno - i sa drugom vlašću.
Pisao sam već o tome kakva ona treba da bude, neću da se ponavljam da ne bih bio banovan sa teme.

Ali sam uveren da sa ovim baksuzima što gledaju da ugrabe vlast na ulici neće biti "bolje", nego samo "gore".
Imaćemo nekoliko godina razdiranja između različitih opozicionih opcija koje su trenutno zajedno samo iz mržnje preme Vućiču.
Kad njega više ne bude, tek će onda klanje da bude... za fotelje, fondove, resurse... da ne govorim o spoljnjoj politici i odnosima prema Kosovu i Srbima van Srbije, pa i Crkvi.

Ja neću da nam bude "gore". Hoću da nam bude "bolje".
Ako treba i sa novim ljudima - samo ne sa ovim šalabajzerima iz opozicije.

Eto, ukratko odgovor na tvoje pitanje.

Vrh