Наравно да су само изазвали. Ја бих у причу убацио и смрт целе породице под точковима оклопњака.Ova stranka na vlasti sama sebi puca u nogu, tako da sve šta im se dešava su sami izazvali.
Lažni atentat sa 89 razbojnika, ubistvo Cvijana, ubistvo Olivera Ivanovića, afera Krušik i trgovina oružjem, sramotna kazna za ubistvo koje je počinio Mitrovićev sin, pranje novca preko BG-a na vodi, nelegalna gradnja širom oboda grada Beograda, umešanost države u organizaciji i delovanju kriminalne grupe Belivuk, EXPO, tri puta skuplji putevi od realne cene, Radojičićev klan sa Kosova, državni kriminalci koji zidaju po Srbiji, plantaža droge u Jovanjici...Spisak za procesuiranje radikala je podugacak,
tu je odgovornost za pad helikoptera, savamala, 2min snimka sa stare naplatne kod doljevca, o.ivanovic i kampanja protiv njega na pinku, itd...
Onda nisi bili deca. Slali momke od 20 godina u smrt, ali je zato predsednikov konj od 26 godina dete.Samo da se osvrnem na arogantnost radikala kako su sve ovo “deca” i da se “deca vrate na učenje” - to su mladi ljudi iste starosti kao vojnici VJ koja je branila državu za vreme NATO agresije.
Ako su nam ovo deca, nema zime za nas
Zato je prva vest na Informeru:
I stvarno je bilo ovako, u 8 je već veći deo otpadaka i barikada bio sklonjen sa kolovoza.
Ja to odavno pričam, šta god da mi "nemojmo",Pa posle nek ljudi pricaju - nemojmo to, ako to uradimo, oni ce reci da smo mi...
Koga, bre, briga sta ce oni reci? Oni ce reci uvek isto, sta god mi radili.
Vreme je za oslobadjanje od straha sta ce Informer reci.
tata mu je je sa 28 postao ministar a vec sa 29 zaduzio 105m2 stan (za vreme bombardovanja), iste godine je sproveo i zakon da svi ministri automatski dobijaju nacionalnu penziju, tako da je postao i jedan od najmladjih penzionera u srbiji bez dana radnog staza u realnom sektoruOnda nisi bili deca. Slali momke od 20 godina u smrt, ali je zato predsednikov konj od 26 godina dete.
Takvi realno i nisu protiv sekte do kraja, i njima je sekta u nekom ishodu ipak bolja za razliku od nas koji smo za momentalno i bezuslovno skalnjanje monopola ove sekteTo viđam i ovde po forumu a i uživo. Ljudi koji su protiv sekte i za reforme ali uvek im nešto smeta ili im nisu svih 100.00% uslova idealno da bi glasali, protestovali, podržali... Tjeeeebt...
Mnogo je u Srbiji čekača savršenih izbora, savršene opozicije, savršenih revolucija, protesta, aktivizama... Lično mislim da to ima veze sa generalnim mentalitetom i sklonosti ljudi na ovom podneblju da uvek sebi i drugima nalaze neke izgovore. I da beže od preuzimanja na sebe nekih zadataka i odgovornosti. Jer kao šta ako sve bude uzalud, pa se razočaram, pa budem tužan pa kme kme... Pa dobro jbt, ništa, ideš dalje pobogu...
Bukvalno sam juče dobio odgovor da je 2012te to bio "bušan" argument protiv glasanja za dotične... loltata mu je je sa 28 postao ministar a vec sa 29 zaduzio 105m2 stan (za vreme bombardovanja), iste godine je sproveo i zakon da svi ministri automatski dobijaju nacionalnu penziju, tako da je postao i jedan od najmladjih penzionera u srbiji bez dana radnog staza u realnom sektoru
tata mu je je sa 28 postao ministar a vec sa 29 zaduzio 105m2 stan (za vreme bombardovanja), iste godine je sproveo i zakon da svi ministri automatski dobijaju nacionalnu penziju, tako da je postao i jedan od najmladjih penzionera u srbiji bez dana radnog staza u realnom sektoru
ne pisem ovo kao predizborni argument vec kao poredjenje deteta od 26 godina i oca mu kad je imao 28. eto, tata mu je sa 26 bio direktor pinkija, mada mali je probao da obrne Micu na strejt stranu tako da ni mali nije mutavBukvalno sam juče dobio odgovor da je 2012te to bio "bušan" argument protiv glasanja za dotične... lol
Ma naravno nego sam se setio priče od juče u vezi tome koji je isto inkasirao stan od jednog ipo ara za vreme bombardovanja....ne pisem ovo kao predizborni argument vec kao poredjenje deteta od 26 godina i oca mu kad je imao 28. eto, tata mu je sa 26 bio direktor pinkija, mada mali je probao da obrne Micu na strejt stranu tako da ni mali nije mutav
zaboravih da navedem jos jedno od dostignuca maldog ministra informisanja - najsramniji medijiski zakon u kome su novinari ginuli kao da su deo ekipe "vidimo se u citulji"
E moj brate Bendere, dobro došao u moj svet.A ako ne pobedimo sada (bilo kad, kažem generalno) ja ću da se smorim i više nikad neću učestvovati ni u jednim izborima, akcijama, bojkotima, protestima, aktivizmima
Ko bre spinuje?
Zapravo, ti si taj koji je paljevina i ložana.I još nešto da znaš, pošto si mlad, paljevina, ne razumeš.
Zaista ne bih rekao da je tako, ali dobro...Nijedan pravi petooktobarac nije razočaran, naprotiv
Pa ne vrti se sve oko tebe Bendere, niko tebe ne optužuje za to.i da spremam ovde građanski rat i cepanje Srbije
Dvadeseti put ti kažem, nema potrebe da se slažemo.i da se nikad nećemo složiti