Spremaju nas za kvizove. Časovi se nekad pretvaraju u pripreme za Slagalicu, Poteru i ostale kvizove na RTS-u, a neki kontekst i šira slika nam se ne daje. Sestra moja živi u Merilendu i ja znam kako se crta i koja je formula asparaginske kiseline, ona ne zna, ali mislim da njoj ništa ne fali. Ja znam da je Manojlo I Komnin došao 1143. godine nove ere na vlast, i šta sad? Mislim, ja ne znam koja je uopšte tu politička situacija bila, ja nemam kontekst toga uopšte. Ja znam godinu, ja znam šta se desilo i to je to, dok kod njih to nije tako, ona ne zna da nacrta asparaginsku kiselinu i ja njoj zavidim zato što ona ne zna da nacrta asparaginsku kiselinu, pošto ja s tim ne znam ništa da uradim u životu, majke mi. Onda to gradivo postaje teško, zato što se uče podaci. Da se daje kontekst bilo bi u redu učiti sve te podatke, ali ih povezivati.
Pa ne nego je implicirao slicno.defke, nije to lik rekao, sto si defanzivan![]()
Ma da, covek je zapravo odusevljen zbog ove odlukedefke vidis sta zelis da vidis
Ma da, covek je zapravo odusevljen zbog ove odluke
jok, vidi se da je uplasen![]()
Pa kad je sve relativno, mozda su pravi kreditni rejting prijateljstva koja smo stekli usput.divergiras![]()
Kazem ja, mnogo je bilo bolje kad smo imali nizi rejting od njih. I naravno mi smo jedine dve zemlje sa tim rejtingomi zamisli, imamo isti kreditni rejting sada BBB - stabilni oni sa njihovim zaduzenjem i mi sa nasim. Braca, bice ono duzan ko Grcka i Srbija![]()
Ne, ovo je kad neko tog studenta ubedjuje da je bolje da je pao.Divno drustvo sa istim kreditnim rejtingom. Ovo je kao kad ocajan student dobije 7 na pola studiranja i govori o sebi da je sledeci dekan fakulteta a vidi se i potencijal za SANU.