Spremaju nas za kvizove. Časovi se nekad pretvaraju u pripreme za Slagalicu, Poteru i ostale kvizove na RTS-u, a neki kontekst i šira slika nam se ne daje. Sestra moja živi u Merilendu i ja znam kako se crta i koja je formula asparaginske kiseline, ona ne zna, ali mislim da njoj ništa ne fali. Ja znam da je Manojlo I Komnin došao 1143. godine nove ere na vlast, i šta sad? Mislim, ja ne znam koja je uopšte tu politička situacija bila, ja nemam kontekst toga uopšte. Ja znam godinu, ja znam šta se desilo i to je to, dok kod njih to nije tako, ona ne zna da nacrta asparaginsku kiselinu i ja njoj zavidim zato što ona ne zna da nacrta asparaginsku kiselinu, pošto ja s tim ne znam ništa da uradim u životu, majke mi. Onda to gradivo postaje teško, zato što se uče podaci. Da se daje kontekst bilo bi u redu učiti sve te podatke, ali ih povezivati.
Pa ne nego je implicirao slicno.defke, nije to lik rekao, sto si defanzivan
Ma da, covek je zapravo odusevljen zbog ove odlukedefke vidis sta zelis da vidis
Ma da, covek je zapravo odusevljen zbog ove odluke
jok, vidi se da je uplasen
Pa kad je sve relativno, mozda su pravi kreditni rejting prijateljstva koja smo stekli usput.divergiras
Kazem ja, mnogo je bilo bolje kad smo imali nizi rejting od njih. I naravno mi smo jedine dve zemlje sa tim rejtingomi zamisli, imamo isti kreditni rejting sada BBB - stabilni oni sa njihovim zaduzenjem i mi sa nasim. Braca, bice ono duzan ko Grcka i Srbija
Ne, ovo je kad neko tog studenta ubedjuje da je bolje da je pao.Divno drustvo sa istim kreditnim rejtingom. Ovo je kao kad ocajan student dobije 7 na pola studiranja i govori o sebi da je sledeci dekan fakulteta a vidi se i potencijal za SANU.