Para ide na paru. Ako misliš da će lice sa poternice spasiti srpski fudbal, grdno se varaš. Rekoh da će projekat "srpskog Bajerna" uništiti srpski fudbal. Imaš primer Ludogoreca i njegovog potonuća. Isto bi se desilo sa CZ da nema države koja će zakrpiti finansijske rupe. Postavlja se pitanje, čija je ideja bila da se FK Partizan sroza do tačke srama? Imao si dva kluba koji osvajaju bodove, umesto da pridodaš Vojvodinu i još neki klub, ti uništavaš konkurenciju. Neka Zvezda igra sama fudbal, ali neka ne kmeči što igra drugo kolo kvalifikacija.ko je ovde Don a ko Konsiljere? salu na stranu, lepo je videti da bitni ljudi Vecitih zajedno rucavaju... potrebna je jaca fudbalska liga, posto se u svim aspektima sramotimo...
Pa Zvezda stvarno nije uzela nameštenu titulu. Izgubila od Voždovca na "krovu", jedina utakmica koju nisu mogli da nameste. U derbiju pometlani i to na zvezdinom stadionu. Posle toga, Zvezda šampion neprestano. Baš slučajnost... Sećam se histerije u medijima oko toga, kao da se Vojvodina otcepila.Vucic je vladao i te 2017.kad je Leonardo i nogama i rukama povredjivao druge igrace (a niko da mu digne crveni) i kako se pricalo "Cigani glupi ne umeju ni namestenu titulu da osvoje". Tesko da ta prica pije vode.
Vucic je vladao i te 2017.kad je Leonardo i nogama i rukama povredjivao druge igrace (a niko da mu digne crveni) i kako se pricalo "Cigani glupi ne umeju ni namestenu titulu da osvoje". Tesko da ta prica pije vode.
Zasto drzava toliko ulaze u Zvezdu i Partizan?Nece biti dobrog fudbala bez da Vojvodina, Radnicki Nis, Radnicki Kg i slicno konkurisu za titulu. Ovo sipanje drzavnih para u 2 izabrana kluba bez dna ne vodi nigde pa makar Partizan sad i ojacao ne znam kako. Kako smo dosli u sitiaciju da imamo 2 drzavna miljenika koji dobijaju desetine miliona svake godine a ostali nista, i sad se kao odusevljavamo sto ce dobiti jos. Po meni bolje da se taj budzet (ako vec drzava hoce toliko da finansira sport) podeli na sve superligaske klubove i svima da jednako. Onda ko privuce privatni sektor ili koja lokalna samouprava je voljnija da finansira da obezbedjuje ostalo. Pa da imamo zdravu ligu sto je i temelj, onda ce i u Evropi biti boljih rezultata i boljeg koeficijenta kada 3-4 kluba donose bodove a ne ovo blamiranje sada.
Opet postavljas stvari iz kontra perspektive. Nisam siguran da je neleceni jos uvek dostigao level da zavrsava stvari i po Evropi niti da ce ga ikada dostici. Kako to da Partizan koji se kolje sa Nicom, Kelnom, Junajtedom i Alkmarom zaostane u prvenstvu 50 hiljada bodova i trese se na cosku protiv Lucana i svake druge ekipe?On nema vremena za sport? Kakva glupost. Redovan je na Marakani na vecim utakmicama.
Uglavnom, necu ja da mu budem advokat, kao sto nisam ni drugima pre njega. Video sam kako to izgleda dok vi igrate s Besiktasem i Interom a mi cuvamo pozitivan rezultat na cosku protiv Donjeg Srema. To je toliko sramno bilo. Zvezda nije igrala Evropu dugo... dok vi skoro redovno. Sad ste usrali i ovo s Luganom i za to je verovatno kriv Vucic. I sto niste prodali Saldanju ua 10 mil u aprilu.. isto je kriva drzava i savez
Осим баке на клипу није било других људи.Svaka cast baki, rekla im je. Nema veze sto je prica potpuno deplasirana, sto su ljudi migrirali decenijama ranije, sto je danas trend ekonomskih migracija najveci ikada u svetu, sto celi istok evrope migrira i demografski propada a Srbija cak najmanje u regionu...neko je okacio na twitter i proslavio se ponizavanjem nekih drugih ljudi.
Bedno.
Ne moras da ponavljas losu foru. Podrska za momke protiv bakutine demagogije.Осим баке на клипу није било других људи.