Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Isceljuje i novcano pomaze one kojima je ta pomoc potrebna.

Znaš ti da sam ja odoleo da kliknem i na jedan njegov klip ikada. 🙂 Prosto baš njemu nisam hteo da dam podršku/značaj... ali jesam ovlaš/površno prešao preko drugih jutjubera/prenkstera čisto da vidim kako to naši rade/kopiraju strane...

Sećam se nekog Čode valjda, neki svetliji, onako providni, metiljavi - što bi moja mama rekla balavac, kaže "24h sata glumim zaposlenog u maksiju" a kao prezime nakačio tag "Pop Ušimi"

Jbt mislim se kako niko da ga polomi... ku*ci se a kao čačkalica neka hehehe... Eto to sam odgledao malo, na preskoke, ali nemam živaca za te likove baš...

I isto se pitam otkud to na ovoj temi. 🙂

Mozda ih ne gledas ti, ali ih gledaju marketing experti nase poziciono opozicione elite, i onda u kampanji kopiraju sve one najtrulije fore od gore pomenutih.

Tipa, ako ovaj video skupi 50k lajkova skacem obucen u bazen ili kupio sam beskucniku sve sto je pozeleo, a kupio mu kilo parizera i hleb. Ima mnogo toga da ne nabrajam.

Uglavnom ako nisu gledao njih, video si to posle u kampanji.

Jača fora bi bila da obučen prođe kroz mašinsko pranje vozila...

Imam ja ideje, ne moram da ih gledam, još manje kopiram 😁

Mene to fenomenološki impresionira, ne želim da se krijem iza fenomena nego prosto, ako živimo u kapitalističkom društvu gde nekako ispada da sve ima svoju cenu pa i svaki čovek... Svi smo price tag. Moj bivsi frizer je imao istetoviran bar kod na vratu...

Koju poruku time šalješ? Da si roba... Zanima me za koliko para bi svako od nas skočio obučen... i gde je granica u prihvatanju izazova...

Koliko si spreman da nekog provociraš za pare, kad kreće da te bude sramota...

To me uvek zanima šta bi ko uradio i gde je granica, kad se staje...

Svaka čast ovom čoveku, lepo je videti obrazovane ljude i njihovu promociju u ovoj zemlji.

"Bogoljub Karić, porodičan čovek, vizionar, filantrop i arhitekta novog svetskog ekonomskog poretka"

Наши млади физичари, математичари и хемичари донели су кући златну, сребрне и бронзане медаље: Наука је наша супер моћ!

Zašto je ovo zlatna strana medalje? Otvorili su neozbiljnu firmu za posao kojim se bavi gro američkih tinejdžera za džeparac. Rade u svoje slobodno vreme. Verovatno imaju nula zaposlenih. Obilazak nekretnine jednom mesečno uz plaćanje računa naplaćuju 50 evra. Daleko će dogurati.

Pustti ameriku, za naše prilike ovo je izuzetno

Raduj se, Srbijo! Ćerka tvog Bil Gejtsa ima savršen život. Ne, on nije tajkun, on je medijski magnat.
GV6w-viXoAAnGmY.jpg

Meni je zanimljivo sto je zapravo sve sto ova damica kaze tacno. A sta je zanimljivo, pa bas sam danas to pomislio...zasto su bogate devojke toliko ljute-kao ona? Jel jos to neko primetio? Mislio bi covek da riba sa 3 razreda skole i 0 minuta radnog staza u novom bmw-u treba da je puna srece? Najkiselije face koje mozes da vidis po gradu su bas one.

Meni je zanimljivo sto je zapravo sve sto ova damica kaze tacno. A sta je zanimljivo, pa bas sam danas to pomislio...zasto su bogate devojke toliko ljute-kao ona? Jel jos to neko primetio? Mislio bi covek da riba sa 3 razreda skole i 0 minuta radnog staza u novom bmw-u treba da je puna srece? Najkiselije face koje mozes da vidis po gradu su bas one.
Zato što nemaju karijeru. Džaba pare, ako si ih nasledio, a ti si zapravo niko i ništa.

mozda su im face utegnute zbog plasticnih djakonija

Vezano za devojke, nisu one ljute nego bahate. To treba samo ignorisati. 😄

A vezano za Megatrend...

Moja najbolja drugarica iz gimnazije, iz klupe, isto upisala prava...

I mučila se da da jedan ispit, prvi ispit, Opšta prava istorija, 6 puta izlazila i na kraju rekla ma samo ovo da položim, ispisujem se i upisujem Megatrend.

Međutim nije uspela da položi ni taj jedan, pokupula dokumenta, upisala Megatrend i završila u roku. 🙂 Ne znam tačno koji smer...

Inače ta drugarica nije glupa, kad pričas o svakodnevnim temama sve ide glatko, ali prosto nema neku vrstu inteligencije, ne umem da detektujem tačno koju... Negde se izgubi kad je potrebno da malo pokida... 🙂 a slatka je, lepo se udala za advokata i na kraju dođe na isto...

Стереотипи су да су сви студенти на приватним факултетима глупи и да су то само продавнице диплома. Државни факултети су нажалост прецењени, и на њима има пуно беспотребног иживљавања, док неки приватни обезбеде често одличне услове наставе, одличне праксе и лакши пут ка запослењу.
Продавнице диплома су најчешће приватни факултети по мањим местима, посебно истурена одељења. Ту продаја испита и диплома најчешће иде преко куповине литературе.

Vrh