Ma ne da nije za slaviti nego je za kukati izgleda.Nista za slaviti. Pogotovo sto je bilo malkice i na foru. Posto taj student ne zna i ne zeli nista da uradi temeljno i bez fore. Nema mu car prosto.
Ma ne da nije za slaviti nego je za kukati izgleda.Nista za slaviti. Pogotovo sto je bilo malkice i na foru. Posto taj student ne zna i ne zeli nista da uradi temeljno i bez fore. Nema mu car prosto.
Ma gore nego 5, jos Mali prepisivao, sve jasno. I nije 12 nego malo duze.7 nije 10. Nije bilo nit ce da bude. Pogotovu sto vec 12 godina studira.
Zaboravio si 24 stana. I jos je sad S&P prevario petljanjem po Excelu, ugursuz jedan.Jeste. Covek sa laznim doktoratom, koristio Belivuka za rusenje u BNV, divan covek. Malo mlatio zenu usput, namestio joj otkaz, uzeo starateljstvo nad decom, poreklo imovine srecom ima, jednom recju na ranu da ga stavis.
I kakve veze ima to sa kreditnim rejtingom?Poreklo imovine ima. Napisao sam vec. I stil zivota koji pokazuje kako se sa tri koverte moze sasvim pristojno cak i luksuzno ziveti. Plus mu brat radi u ozbiljnoj firmi koja nema nikakve veze sa drzavom. Sve na mestu i kako treba.
Moj najveci greh je zapravo sto sam jedan or retkih ovde koji ne rade to. Al nebitno, i ovaj tuzni ad hominem umesto odgovora je dovoljan odgovor.Pita me covek koji od crnog stalno pravi belo na ovom forumu.
Bolje od kreditnog rejtinga, bi bilo da gorivo i hrana nisu najskuplji u Srbiji, u odnosu na šire okruženje, ali takve tričarije nisu bitne, bitan je apstraktni rejting i objašnjenja Tome - Mone na Pinku.I kakve veze ima to sa kreditnim rejtingom?
Jesam li ja igde rekao bravo Mali, kako dobar covek?
Jel ti mislis da ako priznas da je nesto sto je definitivno dobra vest, dobra vest, ti nekako hvalis njega, pa zato sad ceo dan pokusavas da pokazes da je belo zapravo crno?
Ovo ko one izjave pevaljki i slicnih, moj najveci greh je sto sam davala, volela te...Moj najveci greh je zapravo sto sam jedan or retkih ovde koji ne rade to.
Bilo bi bolje ali nije. Bilo bi lepo i da imamo standard ko Svajcarska, znaci li to da je svaka pozitivna vest nebitna ako nije ta?Bolje od kreditnog rejtinga, bi bilo da gorivo i hrana nisu najskuplji u Srbiji, u odnosu na šire okruženje, ali takve tričarije nisu bitne, bitan je apstraktni rejting i objašnjenja Tome - Mone na Pinku.
Ne možeš izvlačiti pojedinačne vesti iz ukupnosti našeg ekonomskog sistema i realnosti, već samo tretirati ih kao deo celine. U tom smislu, ova dobra vest, realno gubi na vrednosti, okružena gomilom loših vesti.Bilo bi bolje ali nije. Bilo bi lepo i da imamo standard ko Svajcarska, znaci li to da je svaka pozitivna vest nebitna ako nije ta?
Neverovatno je da ljudi evo dve cele stranice prave logicke salto mortale da bi nekako vest koja je apaolutno pozitivna predstave kao nebitnu i jos gore, negativnu.
Znas ono, mozes da budes protiv SNS-a i da opet nesto, sto nije cak u potpunosti njihova zasluga vec svih nas koji privredjujemo u ovoj zemlji, okarakterises kao pozitivno.
Apaolutno mozes i vesti se tako i tretiraju.Ne možeš izvlačiti pojedinačne vesti iz ukupnosti našeg ekonomskog sistema i realnosti, već samo tretirati ih kao deo celine. U tom smislu, ova dobra vest, realno gubi na vrednosti, okružena gomilom loših vesti.
Bukvalno. Zamisli ti sad poziciju opozicionog politicara, koji da bi bio prihvacen u najaktivnijem delu svog birackog tela, mora da podilazi ovakvim stvarima. Cemu on da se nada u nekoj siroj prici?Kukala nam majka, ovaj će da vlada sto godina.
Ovo bi značilo da kada se u najsrećnijoj zemlji na svetu desi neka pogibija - to je u stvari dobra vest.Ne možeš izvlačiti pojedinačne vesti iz ukupnosti našeg ekonomskog sistema i realnosti, već samo tretirati ih kao deo celine. U tom smislu, ova dobra vest, realno gubi na vrednosti, okružena gomilom loših vesti.
U pitanju je vest iz ekonomije, koja se koristi kao propaganda, zajedno sa gomilom poluistina, a da se pritom zabranjuju kritički tonovi.Ovo bi značilo da kada se u najsrećnijoj zemlji na svetu desi neka pogibija - to je u stvari dobra vest.
Svašta ljudi pišete. I da, život stvarno ne bi trebalo da je toliko crn.
Il sto bi reko Zvezdan Terzic: "Ako od 10 stvari naprsvim 8 dobrih, vi cete me pljuvati zbog 2 lose, a 8 prosto zaboraviti".
Deda dosao bajsom na protest u Loznici