LeninVaskrse
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 20.10.2021.
- Pohvaljen
- 307
Pa da, malo sam sad skrenuo temu na to jer je to ocito neceg iz cega ovi "drugi" crpu moc, iz tog sinkretizma pravoslavlje-srpstvo-rusoljublje koji je valjda kao neka kontra Zapadu-sodomiji-neortodoksiji u njihovim glavama, i kako je dosta samo na jednom popisu da se svi koji ne idu nikad u crkvu ne izjasne kao verujuci i odmah ce ta moc postati fiktivna. Da je u zemlji Srbiji 40% ne-srpskog stanovnista, 50% ne-pravoslavnog, da li bi imali na cemu da stoje zaista? O kakvoj vecini bismo onda pricali... Naravno, procenti su manji, ali opet ne i beznacajni.
A zapravo, dovoljno je samo reci da je Kosovo Srbija i to je vec 20% stanovnistva koje nije ni jedno ni drugo. Ali koji je to sudar u glavi...
Zapravo sam otvorio upravo brojeve, i video da su Srbi "samo" ~70% stanovnistva u Srbiji sa Kosovom... A nekih ~83.3% bez Kosova, prema poslednjem popisu. Zamisli da to kazes onim majmunima juce...
A zapravo, dovoljno je samo reci da je Kosovo Srbija i to je vec 20% stanovnistva koje nije ni jedno ni drugo. Ali koji je to sudar u glavi...
Zapravo sam otvorio upravo brojeve, i video da su Srbi "samo" ~70% stanovnistva u Srbiji sa Kosovom... A nekih ~83.3% bez Kosova, prema poslednjem popisu. Zamisli da to kazes onim majmunima juce...
Poslednja izmena: