Dakle nekoga fizički dominantnog, spremnog i utreniranog poput Miše Bačulova, sa stavovima Dr Milića, sa oratorskim sposobnostima Dr Dikića, i sa šarmom i osmehom Šarovića.
N1 je najbolja televizija u Srbiji.
I pored toga što zovu Zavetnicu, Šarovića i Miloša Jovanovića u svoje programe.
Nema bolje.
Mogao sam i Čedu, slažem se... nego njega sad kad vidim na Insta, gde je na svakom drugom reelsu pjan ili šta već (pogledaj mu insta) ne mogu da ga zamislim u sadašnjem stanju kao neki uzor kakvog bi političara hteo. Al pre 10g slažem se da je bio pojava.I Čeda beše utreniran kad je bio onaj bucket challenge pre 10tak godina... mogao si i od njega da praviš željenog politickog frankenštajna
Meni je Euronews najbolja tv u Srbiji, kakav n1 ili nova još gore. Euronews Srbija je primer objektivnog informisanja i treba da bude role model za objektivnost. Da su n1 i nova objektivni poput Euronews Srbija ne bi imao nikakav problem da ih pogledam ponekad. Ovako držim se onoga stay away from themInsajder tv je sjajno uživo ispratio sve oko blokada u NS.. najbolje na režimskom mts provajderu, bolje i od euronewsa...
Tu je i supermen zastava, a on je šta? Katolik.Nije fer, naziv protesta je "apotearski" a tamo učestvuju i ljudi koji nisu apotekari. Ja ne priznajem ovaj protest.
Koliko ja znam, prodaja SBB-a je prakticno vec zavrsena ali ce nastaviti da prikazuju n1 i novu, to je deo tog dogovoraSećam se da su kružile priče da united media prodaje sbb jer su valjda prodali telemach provajdere u BiH i CG. Za mene bi to bila sjajna vest, ako je to istina, jer ako se sbb proda velika je šansa da bi novi vlasnik promenio uređivačku politiku na n1 i nova pa bi onda te 2 televizija cenim više ličile na Euronews Srbija ili Al Jazeera Balkan koje su po objektivnosti ipak referenca u ovome trenutku
Mormon.Tu je i supermen zastava, a on je šta? Katolik.
To je onda odlična vest. Ali verujem da će n1 i nova ipak morati da koriguju stavove to jeste način izveštavanja i ostalo, jer više neće biti nekog ko im čuva leđa kao što je do sada bio sbb koji je primoravao korisnike da se na mestima 1 i 2 (i na eon aplikaciji i na set to boxu) stoje nova i n1.Koliko ja znam, prodaja SBB-a je prakticno vec zavrsena ali ce nastaviti da prikazuju n1 i novu, to je deo tog dogovora
Jel odobrio plenum Madonu? Šta kaže filozofski?Ko je pozvao Madonu na proteste?