Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Pobednik

1000017362.jpg

Dakle nekoga fizički dominantnog, spremnog i utreniranog poput Miše Bačulova, sa stavovima Dr Milića, sa oratorskim sposobnostima Dr Dikića, i sa šarmom i osmehom Šarovića.

I Čeda beše utreniran kad je bio onaj bucket challenge pre 10tak godina... mogao si i od njega da praviš željenog politickog frankenštajna 😄

Velika hvala za Marinu Abramović (moja velika inspiracija i duhovna majka) ali i Madonu 😌 ostao je njoj u sećanju Beograd iz 2009. (beše 🤔) nije nas zaboravila. 🙂 Nije pravila problem što su ljudi na kvarno prelazili sa jeftinijim kartama u fan pit da je bolje vide 😄 Živela Madona...

N1 je najbolja televizija u Srbiji.

I pored toga što zovu Zavetnicu, Šarovića i Miloša Jovanovića u svoje programe.

Nema bolje.

Insajder tv je sjajno uživo ispratio sve oko blokada u NS.. najbolje na režimskom mts provajderu, bolje i od euronewsa...

I Čeda beše utreniran kad je bio onaj bucket challenge pre 10tak godina... mogao si i od njega da praviš željenog politickog frankenštajna 😄
Mogao sam i Čedu, slažem se... nego njega sad kad vidim na Insta, gde je na svakom drugom reelsu pjan ili šta već (pogledaj mu insta) ne mogu da ga zamislim u sadašnjem stanju kao neki uzor kakvog bi političara hteo. Al pre 10g slažem se da je bio pojava.
Insajder tv je sjajno uživo ispratio sve oko blokada u NS.. najbolje na režimskom mts provajderu, bolje i od euronewsa...
Meni je Euronews najbolja tv u Srbiji, kakav n1 ili nova još gore. Euronews Srbija je primer objektivnog informisanja i treba da bude role model za objektivnost. Da su n1 i nova objektivni poput Euronews Srbija ne bi imao nikakav problem da ih pogledam ponekad. Ovako držim se onoga stay away from them ;)

Sećam se da su kružile priče da united media prodaje sbb jer su valjda prodali telemach provajdere u BiH i CG. Za mene bi to bila sjajna vest, ako je to istina, jer ako se sbb proda velika je šansa da bi novi vlasnik promenio uređivačku politiku na n1 i nova pa bi onda te 2 televizija cenim više ličile na Euronews Srbija ili Al Jazeera Balkan koje su po objektivnosti ipak referenca u ovome trenutku

Sećam se da su kružile priče da united media prodaje sbb jer su valjda prodali telemach provajdere u BiH i CG. Za mene bi to bila sjajna vest, ako je to istina, jer ako se sbb proda velika je šansa da bi novi vlasnik promenio uređivačku politiku na n1 i nova pa bi onda te 2 televizija cenim više ličile na Euronews Srbija ili Al Jazeera Balkan koje su po objektivnosti ipak referenca u ovome trenutku
Koliko ja znam, prodaja SBB-a je prakticno vec zavrsena ali ce nastaviti da prikazuju n1 i novu, to je deo tog dogovora

Koliko ja znam, prodaja SBB-a je prakticno vec zavrsena ali ce nastaviti da prikazuju n1 i novu, to je deo tog dogovora
To je onda odlična vest. Ali verujem da će n1 i nova ipak morati da koriguju stavove to jeste način izveštavanja i ostalo, jer više neće biti nekog ko im čuva leđa kao što je do sada bio sbb koji je primoravao korisnike da se na mestima 1 i 2 (i na eon aplikaciji i na set to boxu) stoje nova i n1.

To je glavni razlog zašto nisam hteo sbb u svom stanu iako su tehnički dosta naprednijih rešenja sa eon-om u odnosu na MTS-ov Iris ili Jetelovu priču. Ako bi se n1 i nova nalazili na drugim pozicijama, uz promenu vlasničke strukture možda bih i razmislio sbb-u. A da ne pričamo ukoliko bi sbb sa novim vlasnicima uveo i Arenu Sport i Euronews Srbija u ponudu, to bi onda bilo fantastično!!!

Mene više brine što je CNN napisao da možda padne vlada u Srbiji.

Filozofski u NS bi morao da se ogradi od toga, to nije po plenumu. A i mi ostali, ako smo pravi Srbi, bi trebalo da iz inata i kao osvetu za 99' uradimo sve kontra od toga što predviđa CNN. Realno.

Pa vlada je već pala.
Ono, kad ti nekoliko ministara, a zatim i premijer da ostavku- to znači da je pala vlada.

Sad, činjenica da od njih i onako nije ništa zavisilo ne menja ništa.

Vrh